Pravio sam se pametan i uzeo interni hard (wd 2.5TB) da ne razmisljam o potencionalnim problemima.
- nedelju dana se patim sa tim diskom i za to vreme vise nije radio nego sto jeste
- u retkim trenucima kada je radio fajlovi prekopirani na njega nisu bili 100% ispravni iako win nije prijavljivao nikakvu gresku prilikom kopiranja
- posle eksperimentisanja sa gomilom sata kablova i gomilom sata portova hard kao proradi da bi mi danas prilikom rutinske operacije program za konverziju video fajlova otisao u not responding a zlo od harda ponovo nestalo. Ceo dan se zezam da ga ponovo osposobim i najdalje sto sam otisao je da ga ponekad bios prepozna uz propratno smart status bad ili se eventualno upali ali hard nestane jako brzo
- najzabavniji momenat je da kod svakog skidanja/namestanja internog harda moram da skidam kuler od procesora koji je muka ziva posle namestiti (intel)
genijalna ideja da uzmem interni da ne bih imao problema...
sad sam ga vratio u prodavnicu i ako u servisu utvrde da je neispravan dobicu pare nazad
🙂
kakve su mi sanse da ovaj hard radi na 32ld750?
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-story-station-2tb-usb3.0-hx-dt020eb-a62/comp_comp_hdd/1/1934
Pretpostavljam da su mi vece sanse da eksterni radi na tv-u ako uzmem usb 2.0 hard?
Da li bih u svakodnevnom radu na kompu video veliku razliku izmedju eksternog 2.0 i 3.0 posto u krajnjem slucaju ne bi bila tragedija ni ako bi mi ovaj 3.0 hard savrseno radio na kompu pa taman ga tv ni ne bude video (uvek mogu sa fleske da gledam ali naravno da bi najbolje bilo da mogu da ga koristim i na kompu i na tv-u)
samo da napomenem da na ploci imam usb 3.0 portove (asus p8p67 pro ploca) tako da sam bar sa te strane spreman za usb 3.0