Šta je novo?

Hard Se Zapalio (razvalio) !!!

a ko ti je to trazio kinte za dijagnostiku?

Ja nisam , a siguran sam 100 % ni Duksa !!!

imao si pm od mene....!!!

javi se i donesi disk da ga dijagnosticiramo
i posle toga imas odredjenu ponudu u kintama za RESHENJE !!!!

naravno ako je moguce resiti problem....

i to je SVE....

sve drugo ti je samo lutanje i pokusaji kojima samo mozes pogorshati stanje diska....
trazili su mu oni zbog kojih su moji postovi obrisani, a i meni se obratio na pm, sve o ovom problemu je vec receno...

nisam mislio na vas, ali sam iskreno ocekivao da ce kod vas biti jos skuplja dijagnoza
jer realno vi ste najstrucniji i najozbiljiniji, tako da ste me prijatno iznenadili,
nista onda se vidimo uskoro, kod koga ne znam, al znam da u svakom slucaju
necu pogresiti....

... i hvala jos jednom za sve!:cigar:

Poslednja izmena od urednika:
najpametnije da kupis od nekog isti takav ****** disk i samo premestis elektroniku na svoj i radice 100%

na koga si onda konkretno mislio ?

Bio sam u servisu PC centra, kod mene u kraju,
pukim slucajem kod njih jer su mi prvi pali na pamet a i najblizi su meni.
Oni su mi preporucili tebe i duksu, i nekog frenky-a iz zarkova koga sam odmah
zvao jer su imali tel, i koji mi je trazio 20e za dijagnozu, a inace u pc centru
su mi za pregled trazili 1000 kinti, al su bili korektni i unapred mi rekli
da verovatno ne mogu nista, i da bolje odem odmah kod vas (tebe ili dukse).

OK ....

sta si uradio sa diskom?

donesi da pogledamo ....

ti ko kisa oko kragujevca, placas dijagnoze bezveze.
Pa cemu dijagnoza ako ne zna da uradi.
I sta ti kazu kad ti uzmu lovu, NE MOZE.
PA valja bi trebalo da se kaze ja Ne znam, a ne Ne moze niko, jer ako ti ja ne znam ne znaci da nema neko tamo ko zna, i ko ce da kaze, Moze.

....I sta ti kazu kad ti uzmu lovu, NE MOZE.
PA valja bi trebalo da se kaze ja Ne znam, a ne Ne moze niko, jer ako ti ja ne znam ne znaci da nema neko tamo ko zna, i ko ce da kaze, Moze.

Kapiram te ja potpuno, zato se i ovoliko zalim po ovom forumu,
a sto se gore navedenih tice, sva sreca ni dinar'a im nisam dao za to

Poslednja izmena od urednika:
@5eul Posle simptoma koje si opisao, to je neminovno, ako su ti ti podaci zaista neophodni!

haha sad se ti pravis pametan, a prvo si coveku pricao price i gluposti (Sam si rekao da je zamena elektronike "jedino" resenje.) koje obicno neznalice sire kao MIT o popravci hdd-ova, jer po vama, kad je hard mrtav, treba samo zameniti "ELEKTRONIKU", sto je smesno. To zaista mogu da pricaju samo srecne budale kojima je to proslo taj jedan ili dva puta kada su to radili. Ljudi da li vi mislite da se "unutar" hard diska nalaze mali kinezi koji vrte pedale da bi se disk okretao?? A spoljna "elektronika" sluzi da im pusta muziku u ritmu okretanja pedala?

@5eul: hahaha da to je najpametnije sto si mogao da uradis odneses u prvi servis, tj "servis" koji naplacuje dijagnostiku.

treca stvar: verovali ili ne, 90% hard diskova moze nesmetano da radi i kad je potpuno otvoren, dakle kada se vide ploce (i mali kinezi koji vrte pedale) tako da za ne daj boze, ako neki kinez zaspi, slobodno mozes otvoriti poklopac i cuknuti ga po ramenu da ne zabusava..

Cetvrta stvar: ljudi, ako samo mislite da znate sta radite, a to zapravo ne znate iz razloga sto se niste potrudili da saznate, ili niste uspeli da nadjete informacije, onda je NAJGLUPLJE sto mozete da uradite bas to sto vecina radi, a to je da prvo sami isprobavate razne gluposti, pa da zatim nosite po nazovi servisima, a da onda tek na kraju kad nista od toga ne prodje, donesete disk kod ljudi sa ovog foruma koji se iskljucivo time bave. E PA U MEDJUVREMENU, dok ste cimali disk, zezali se, davali neprofesionalcima da ga cackaju, najverovatnije ste mogucnost oporavka podataka sveli na minimum ili nulu.

Itso tako, kad crkne auto, ne vozite ga kod ribe sa sajma na cijem standu ste ga kupili, nego ga terate u pravi provereni servis.

Poslednja izmena:
Donecu ga ovih dana tokom nedelje,
sad zavrsavam nesto za letnju praksu i ispite....
pa cim to zavrsim, javicu se.

Ima li novosti?

Kad pomenuste razne "servise". Drugaru poceo nesto da skljoca disk, krcka, ne detektuje se, pa se detektuje... Komsija mu preporucio neki servis kod mene u Nisu (nisam zapamtio kako se zove), u kom su njemu nekada uspesno popravili disk. Pozove ovaj tip njih telefonom, opise problem, a oni mu kazu: "To su sigurno pale glave. E sad, mogao bih ja da otvorim disk i da mu podignem glave, ali sam sad u guzvi, pa se javi za dve nedelje" :D

Ima li novosti?

Kad pomenuste razne "servise". Drugaru poceo nesto da skljoca disk, krcka, ne detektuje se, pa se detektuje... Komsija mu preporucio neki servis kod mene u Nisu (nisam zapamtio kako se zove), u kom su njemu nekada uspesno popravili disk. Pozove ovaj tip njih telefonom, opise problem, a oni mu kazu: "To su sigurno pale glave. E sad, mogao bih ja da otvorim disk i da mu podignem glave, ali sam sad u guzvi, pa se javi za dve nedelje" :D

kad bi se glave "dizale" tako lako....

Ima li novosti?

:D

Aha da resio sam problem i ipak je bilo do elektronike, prve dve mi nisu radile
tako da sam gubio nadu da je do nje, medjutim treca, mi je pokrenula disk,
podigao sam sistem, i sve je po starom.
samo hard mi registruje kao ATA ne znam kako, al nema veze....
sledi backup, backup, backup....
Hvala puno svima koji su mi na bilo koji nacin pomogli
pozz
:banana:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno