dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Evo, gledam po malim oglasima....
6giga hard za "SAMO" 1100 dinara....
Ljudi,meni nije jasno, CEMU te cene?
Sta tu vredi 1100 dinara? 6 giga prostora? DVD 40 dinara 4 giga. Sta moze da se radi sa 6 giga, sem da se instalira OS i osnovni programi. Sa druge strane, i to bi jako sporo radilo, jer su ti hardovi stari....
Da ne bude samo ovaj primer, ko prati zna sta se sve nudi.
20 GB za 25€, 30GB za 30-35€, 10GB za 15€..... Zasto su tolike cene. To su stari hardovi, koji su radili ko zna koliko, i vrlo je verovatno da nece jos toliko. Zasto hard od 10 giga kosta 15€? Moze ili IKO to da mi objasni. Bilo je i ono, 2.5GB za 10€......
Sto im nabijate cene tako? Ko zna kada ce se na njima pojaviti BS, ili kada ce otkazati bilo sta, zbog starosti.
Sa druge strane, vidjao sam po MO 160GB za 50€, sto je i realna cena.
Zasto onda 10GB kosta 15€?
Sta je tu toliko vredno?
:wall: :trust: :smackbum: :smack: :alo:
6giga hard za "SAMO" 1100 dinara....
Ljudi,meni nije jasno, CEMU te cene?
Sta tu vredi 1100 dinara? 6 giga prostora? DVD 40 dinara 4 giga. Sta moze da se radi sa 6 giga, sem da se instalira OS i osnovni programi. Sa druge strane, i to bi jako sporo radilo, jer su ti hardovi stari....
Da ne bude samo ovaj primer, ko prati zna sta se sve nudi.
20 GB za 25€, 30GB za 30-35€, 10GB za 15€..... Zasto su tolike cene. To su stari hardovi, koji su radili ko zna koliko, i vrlo je verovatno da nece jos toliko. Zasto hard od 10 giga kosta 15€? Moze ili IKO to da mi objasni. Bilo je i ono, 2.5GB za 10€......
Sto im nabijate cene tako? Ko zna kada ce se na njima pojaviti BS, ili kada ce otkazati bilo sta, zbog starosti.
Sa druge strane, vidjao sam po MO 160GB za 50€, sto je i realna cena.
Zasto onda 10GB kosta 15€?
Sta je tu toliko vredno?