Šta je novo?

Hard Disk ispravan vracen neispravan

a jel si siguran da je to tvoj HDD po seriskom broju da nije on menjao i vratio neispravne?

ja kad shaljem nesto od tehnike i kad me pitaju sta je sadrzaj paketa kazem "staklene chashe",lupe nalepnicu lomljivo na paket sa svih strana i nikad problem :D

A kako bi ih sprzio, evo da meni kazu "sprzi mi ovaj hard disk da se ne vidi.." ja ne bih znao...
Mozda u rernu, ko ploce :), al to ih moze samo popraviti :D

Kako god se okrene dobio ih je nazad, a ko je kriv, pa to sad i nema veze, on ih mora prihvatiti...

P.S. Ne stavljajte naslove velikim slovima, uzasno je...

Lose napajanje i gotova stvar.

Prisustvovao sam premještanju novih laptop-ova zapakovanih u pojedinačne kutije u maloprodaji jedne cenjene domaće firme. Ako ste nekad gledali kako se istovara i slaze kafa imaćete odprilike sliku na šta je to ličilo, a obavljali su ga radnici koji znaju čime rukuju, jer prodaju te iste laptop-ove :crash:

Ja sam hteo da polomim glavu tipu koju je doneo moj Sony laptop iz magacina (special order, nema ih kod nas). Samo sto nije nasiljio napajanje direktno na monitor i pretisnuo!
Za diskove sam manje alergican :D

Meni je stigao hard bez ikakvog stiropora. Dobio sam ga samo u onoj plavoj kesici i to je to. Ja i dalje ne mogu da verujem da se nije ostetio. :)

P.S a da, jedan lik pre mene je rekao da to mozda nije tvoj hard. Pa dosta je moguce da je lik imao neispravan hard, pa te je zeznuo zamenivsi ih. Trebao si ha slikati pa zapamtiti brojeve i oznake.

Vrh Dno