Šta je novo?

hard disc problem

message33

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2007
Poena
301
Pozdrav svima, uspeo sam nekako uz vasu pomoc da ubacim jos jedan hdd od 160.gb u kompu, ali sad neznam kako da prebacim ceo C partition na D ili ovaj novi hard, pravio sam jos dve particije, h i i , dal je to moguce i kako mogu to uraditi, da ispraznim ceo C i da ga prebacim na ovaj veci hdd, izvinite ali sam pocetnik u ovome, hvala puno.

ako ti je na njemu sistem samo ti "ghost"-ovanje pomaze

Zasto to radis?

Najbezbednija ti je varijanta da na tom novom hardu instaliras operativni sistem.

Ako je OS u dobrom stanju, zasto da se zeza ponovo sa instaliranjem i podesavanjem istog ?
Acronis Director Suite ili Drive Image mu sigurno resava problem ( a cak i ne treba uputstvo za upotrebu )

Ako je OS u dobrom stanju, zasto da se zeza ponovo sa instaliranjem i podesavanjem istog ?
Acronis Director Suite ili Drive Image mu sigurno resava problem ( a cak i ne treba uputstvo za upotrebu )

Ali covek je pocetnik pa mu treba detaljnije objasnjenje...

Skines sa meta Hiren Boot.Unjemu imas gomilu programcica za kopiranje kompletnih particija,hardova.Ja licno koristim Northon Ghost.
Svi ovi programcici su krajnje jednostavni.
Savetujem ti da skines Hiren i da ga bootojes i da pogledas.U N.Ghostu imas malo opcija.U principu
Local =>disk =>to disk , izaberes sa kog diska na koji kopiras i on ti lepo sve prebaci sa jednog na drugi.Posle ti je stari slobodan da radis sa njim sta hoces.Ako negde zapne pitaj.

Hvala vam puno drugari, ali kako da skinem n.ghost, kad na C-u nemam mesta vise uopste, ne mogu ga instalirati, dal mogu na usb-u ili nesto drugo, izvinite ali pocetnik sam u ovome...pozdrav.

Vrh Dno