Naime imam Hansol vec skoro 3 godine i dosad me je dobro sluzio, medjutim od kad je pocelo hladnije vreme kada ga ujutru upalim pocne da pucketa posebno kada menja rezoluciju, isto se desava kada se pali i gasi, pucketanje se bas cuje a vide se i par belih tackica u donjem delu monitora. Isto se desava i pri promeni rezolucije u winXP-u. Kada nemenja rezoluciju monitor radi sasvim ok bez ikakvih anomalija, mada ima jednu manu koja se javila jos pre godinu dana i to: Kada je rezolucija veca od 1024x768 ili ista ta ali preko 75Hz slika se uz levu i desnu stranu skuplja (duplo je uza nego u sredini)???.
Imam rade9600np i catalyst v3.8, mada neverujem da su drajveri u pitanju zato sto se problem javlja i pri pokretanju komjutera kada drajveri nisu inicijalizovani.
Da nije u pitanju prasina, nikada ga nisam cistio iznutra, mozda ona prouzrokuje pucketanje??
Imam rade9600np i catalyst v3.8, mada neverujem da su drajveri u pitanju zato sto se problem javlja i pri pokretanju komjutera kada drajveri nisu inicijalizovani.
Da nije u pitanju prasina, nikada ga nisam cistio iznutra, mozda ona prouzrokuje pucketanje??