Šta je novo?

Handheld i emuilranje

• Začetnik teme Začetnik teme dusxan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dusxan

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Pozdrav jos jednom,

Zanima me ,koja je po vama rucna platforma najbolja za igranje starih igrica (Da ima dobre tastere i velik izbor emulatora)? Svidja mi se Sony PSP a nije bas uzasno skup. Da li se moze igrati i na pocket pc-u obzirom da on ima olovchicu i touch ekran? Ako moze,kako?

PSP je odličan po tom pitanju. Postoje emulatori za DOS, NES, SNES, Segu; PlayStation 1 igre isto rade, a razvoj nezvaničnog Nintendo 64 emulatora napreduje punom parom. Sa PSP-om nema greške.

Pozdrav jos jednom,

Zanima me ,koja je po vama rucna platforma najbolja za igranje starih igrica (Da ima dobre tastere i velik izbor emulatora)? Svidja mi se Sony PSP a nije bas uzasno skup. Da li se moze igrati i na pocket pc-u obzirom da on ima olovchicu i touch ekran? Ako moze,kako?

Nokia N-gage?

Atari ST emulator imas za PSP i Palm - CaSTaway

Znate sta bi bilo kul? Posto nas retro frikova po svetu i nema bas tako malo kao sto se misli...Napraviti jedan handheld sistem , koji ima predinstalirane emulatore u rom , kao stavke u meniji za sve zive i nezive sprave koje bi bilo moguce izemulirati . E, to bi bilo stvarno kul. Posle svako stavi igrice po izboru i pici.

Znate sta bi bilo kul? Posto nas retro frikova po svetu i nema bas tako malo kao sto se misli...Napraviti jedan handheld sistem , koji ima predinstalirane emulatore u rom , kao stavke u meniji za sve zive i nezive sprave koje bi bilo moguce izemulirati . E, to bi bilo stvarno kul. Posle svako stavi igrice po izboru i pici.

misliš ovako nešto? 😉
http://en.wikipedia.org/wiki/GP2X

Spisak stvari koje emulira je stvarno impresivan. Jedino sa slike ne razumem kako se ovim upravlja

da, GP2X 🙂
kako mislis kako se upravlja? pa to je kao nintendo gameboy 😀 start, pause, A, B, i krstic 😀

ZX Spectrum na PDA

Probajte ZX Spectrum emulator na PDA sa Windows Mobile.

Ja probao na HTC TyTN. Radi fenomenalno.

PSP je tata emulacije za bilo shta shto staje u shaku, a i buducnost mu je najsvetlija po tom pitanju. A "usput", imash PS2 za poneti 🙂

PSP definitivno..
Drzao sam ga u rukama -kvalitet izrade na vrhunskom nivou,90% povrsine konzole ti je ekran,).
POgledao sam i par demoa na njemu(Pursuit Force,neki Need for Speed.... :smash:😀 ) i Posto se radi o dzepnoj konzoli mogu reci da sam bio odusevljen (skoro u rangu PS2 ali dzepno bre) 😀
Gotovo da je skrnavljenje igrati nesto sa emulatora na njemu😛

PSP definitivno..
Drzao sam ga u rukama -kvalitet izrade na vrhunskom nivou,90% povrsine konzole ti je ekran,).
POgledao sam i par demoa na njemu(Pursuit Force,neki Need for Speed.... :smash:😀 ) i Posto se radi o dzepnoj konzoli mogu reci da sam bio odusevljen (skoro u rangu PS2 ali dzepno bre) 😀
Gotovo da je skrnavljenje igrati nesto sa emulatora na njemu😛

eh koji sam mulac onda. jedan lik na hubu mi nudio za 150 eura tek otpakovan psp koji je dobio na poklon iz inostranstva/sto ja nemam nekog u inostranstvu, kako ga nije sramota ubr da prodaje poklon? kosta inace 27000

@dusxan ...pa bi onda oskranavio PSP sa nekim emulatorom 😀 😀 😛

Nazad
Vrh Dno