q3railer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.06.2004
- Poena
- 645
Mislim da je ova sekcija odgovarajuca za pitanje, tj nadam se🙂. Instalirao sam ovaj program [LAN preko Interneta] i mogu reci da je korisna stvarcica. Koristim ga za igranje NFS Underground 1 u LANu sa ortakom. Napravio sam svoju mrezu, i njega sam prikljucio na istu. Oboje smo na ADSLu, ja na Telekomu (1,5mbit), on na Eunetu (768kbit). Posto sam ja host, on kod mene ima ping oko 60-70... Igrica radi preko ovog programa, ali dosta zeznuto, tj isprekidano vidim ortaka dok vozi, izgleda kao da se slupa na svakih 10 metara pa je onda odjednom na dobrom putu i sve tako... Interesuje me koliko je uopste efikasan Hamachi za ovo i kako bi to mogao da proverim... Mislim da dosta guta pakete cim se igrica tako ponasa. Doduse trebao bi probati i josh neku igricu tipa Quake3, cisto da vidim kako se on ponasa? Mozda ADSL zeza, i verovatno bi SBB bolje sljakao da ga imamo oboje [posto valjda ima manju latenciju za igranje]? I koliko je ADSL uopste dobar za ovaj program. Ne zalim se na ADSL u Quakeu [mislim na internet igranje], uglavnom ostvaruje 50 ping na nemackim serverima, na nasim oko 25. Nadam se da sam bio priblizno jasan sta sam hteo da pitam🙂. Hvala na bilo kakvom odgovoru unapred!