Šta je novo?

hamachi problem sa pingom

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Ukratko, on mene moze da pinguje, ja njega ne. Sta moze da bude problem?
Meni inace hamachi sa drugim likom radi. On firewall nema. Ne znam sta jos mogu da dam od informacija kao pomoc...
 

vlada13

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
27.02.2003
Poruke
312
Poena
0
Ako nije firewall onda je neki Antivirus koji ga kolje, trećeg nema :)
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Pa ne znam. "On" :D ima SBB kablovski, je l ti znaci to nesto?
 

Dule13

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poruke
3,700
Poena
0
Windows FW хоће да прави такве проблеме.
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Ugasio je komplet servis firewalla...
 

Dule13

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poruke
3,700
Poena
0
Можда је до верзије клијента, касније ревизије су доживеле неке измене у начину комуникације. Ево ову верзију сам раније користио ради проверено, по старом систему. Company of heroes неће да ради на новијим од ове, баш из разлога сто не може да пингује "сервер".

http://filehippo.com/download_hamachi/changelog/?2114
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Ma on je jedini crna ovca. Trojici radi kako treba, sa njim ne. Radi chat, moze on da pinguje nas ali mi njega ne, i sto je bitnije, ne vidi server igre koji napravi bilo ko od nas.
A svi isti hamachi...
 

Slayer

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poruke
1,155
Poena
36
dakle, moras nam reci sledece:

-koji 3rd party firewall ima
-da li ima windows firewall ukljucen
-da li ima bilo koji software koji na neki nacin proverava mrezne konekcije
-da li ima neki limiter
-koji antivirus ima
-neki antispyware program?


ajd pa da resimo
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Nema 3rd party, windowsov servis je ugasio. Ovo za softver koji proverava mrezne konekcije i limter ne znam, pitacu, isto i za anty SW. AV ima NOD ali sam mu rekao da ugasi i ne menja se stanje.
 

Slayer

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poruke
1,155
Poena
36
nije lako ugasiti nod. on ima svoj kernel servis koji je stalo upaljen i ne moze se ubiti (mislim na proces, stiti se). Vidi ti da li ima nod 2.x 9ako jeste koji je), a ako je verzija 3 da li je AV ili Smart Security!
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
Heh, problem je "resen" tako sto mu sve radi na drugom kompu na kom ima EUnet ADSL :)
Odavno pricam da je lakse resiti se problema nego ga resavati :)
 

duskoo

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poruke
911
Poena
0
Znači kad promeni ceo komp i provajdera - problem nestane? Interesantno...
Dobro nije pokušao da promeni pol... :D
 

Vojkan

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poruke
17,253
Poena
48
on kaze da je siguran da nema ruter...
 

rAMA

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
11.02.2007
Poruke
10,304
Poena
83
Vojkane treba mi tvoja pomoć, proveri PM :wave:
 
Vrh Dno