Shomhauzen
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 319
ne znam da li sam bash trebaio da okacim ovo ocde ali eto sad jel igra neko neshto preko hamachija
Cwelle je napisao(la):Meni nesto nece da nadje. Povezem se, odem na LAN multiplayer al' nista. :wall: BTW, pored konekcije za Net imam i lokalnu mrezu na racunaru.
e pa takoi meni cwelle ali samo kod mene imam druga koji je online i povezem se na njegovu konekciju i onda ode nece izbaci me kao nshto nije u redujorgovan je napisao(la):Mozda nema nikoga na mrezi?
Cwelle je napisao(la):Meni nesto nece da nadje. Povezem se, odem na LAN multiplayer al' nista. :wall: BTW, pored konekcije za Net imam i lokalnu mrezu na racunaru.
Program za virtualnp umrezavanje 2 ili vise racunara i igranje igrica kao da ste u lanuShakal je napisao(la):A sta je hamachi inace?
Poz
Ali pored LAN-a imam i ADSL koji ide preko mrezne karte, a njega ne mogu da disable-ujem zbog internet-a tako da ne bi trebalo da ima veze. Mada, u zadnje vreme mi puca igra kada pokusam da idem na Online :wall:. A to se nije desavalo kada sam instalirao igru.AMDeki je napisao(la):Probaj da disable-ujes LAN,možda te on nešto koči??? Lako ga je vratiti...
Iskljucite Firewall-ove obojica, pa onda probajte.Doduse kada probam da pingujem ja njega i on mene, dobijem Connection Timed Out poruku. Ima'l neko ideju do cega je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari