Šta je novo?

Hamachi Multiplayer

Shomhauzen

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2005
Poena
319
ne znam da li sam bash trebaio da okacim ovo ocde ali eto sad jel igra neko neshto preko hamachija

Igram ja Titan Quest stalno preko hamachija i radi ko san.

A sta je hamachi inace?
Poz

Probao StarCraft, lepo radi, ali mislim da nije merodavan. Probao i StarWars empire at war, ali ima nekih problema, tj mnogo muke da se pokrene da radi.

Toliko

Mi u zadnje vreme igramo flatout 2 preko hamachija na mrezi pcigre2 (pass: pcigre).

Fina zanimacija.

uglavnom uvece. Igrali smo juce, prekjuce...

dobro ljudi sve je to lepo ali ja sam pitao kako radi jer mene neshro zeza drug napravi mrezu ili shta vec i da mi sifru i ja kad udjem kod njega on kaze da njemu izbaci neki error i tako nas malcice zeza a ostale igrice nisam probao jel bese zahteva da imas instalaciju igre koju hoces da igras
pa ovako hamachi ti je shakale program pomocu kojeg moze da se cepaju igrice umrezeno takoreci kao program samo za multiplayer

Poslednja izmena:
Naravno da moras imati igru koju hoces da igras...

Procedura je za vecinu igara prilicno jednostavna. Instaliras hamaci, udjes u mrezu na kojoj cete igrati, pokrenes igru, nadjes saigrace i to je to.

Meni nesto nece da nadje. Povezem se, odem na LAN multiplayer al' nista. :wall: BTW, pored konekcije za Net imam i lokalnu mrezu na racunaru.

Cwelle je napisao(la):
Meni nesto nece da nadje. Povezem se, odem na LAN multiplayer al' nista. :wall: BTW, pored konekcije za Net imam i lokalnu mrezu na racunaru.

Mozda nema nikoga na mrezi?

jorgovan je napisao(la):
Mozda nema nikoga na mrezi?
e pa takoi meni cwelle ali samo kod mene imam druga koji je online i povezem se na njegovu konekciju i onda ode nece izbaci me kao nshto nije u redu

za neke igre treba malo vise truda...npr. red alert 2
igrao sam ga
i daiablo 2
warcraft 3
CS
heroes V

disable LAN

Cwelle je napisao(la):

Probaj da disable-ujes LAN,možda te on nešto koči??? Lako ga je vratiti...

Shakal je napisao(la):
A sta je hamachi inace?
Poz
Program za virtualnp umrezavanje 2 ili vise racunara i igranje igrica kao da ste u lanu
Igrao sam preko toga mnogo igra
Najvise warcraft,red alert,cs

AMDeki je napisao(la):
Probaj da disable-ujes LAN,možda te on nešto koči??? Lako ga je vratiti...
Ali pored LAN-a imam i ADSL koji ide preko mrezne karte, a njega ne mogu da disable-ujem zbog internet-a tako da ne bi trebalo da ima veze. Mada, u zadnje vreme mi puca igra kada pokusam da idem na Online :wall:. A to se nije desavalo kada sam instalirao igru.

nemam pojma druze stvarno probaj da deinstaliras igru

Da li je neko probao Battlefield 2 preko hamachi-ja? Umrežio sam se sa kumom i nisam uspeo da mu vidim server koji je podigao u local network screen-u.
Imamo obojica ADSL, on preko modema, ja preko rutera. Obojica imamo LAN pored hamachi-ja, pa se plašim da on ne zbunjuje igru, pa igra skenira samo adrese iz LAN opsega umesto hamachi-jevog.

Poslednja izmena:
Igrao sam ja Diablo 2 preko hamachija, ali smo utvrdili da ide brze kad kucamo direktno IP broj za povezivanje nego preko hamachija

Imam slican problem. Imam WL acc. point ,koji je sa racunarom povezan LAN kablom. Takodje kada podignem server oratk ga ne vidi na svojoj masini, iako smo uredno povezani na hamachiju. Kreirao sam mrezu, on se nakaci, vidim njegov IP, mogu da mu saljem poruke i sl. Doduse kada probam da pingujem ja njega i on mene, dobijem Connection Timed Out poruku. Ima'l neko ideju do cega je problem?

trenutno se igra company of heroes.probao sam nekoliko igara na hamachiu,sve su lepo radile...

Da, to je resilo problem. TNX!
Jel zna neko koje portove treba da ostavim otvorene u Zone Alarmu i kako da to uradim, da bi radio Hamachi? Ne bih da budem bez FW cak ni dok igram...

U hamachiju otvoris opcije pa ides na System pa podesis pod Magic option koji port hoces da koristi.

Nazad
Vrh Dno