Šta je novo?

Hama "Painless" PC Headset

Vl@da

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
375
Zanima me da li neko ima ove slušalice i ako ima kakvi su mu utisci.
Trebaju mi neke sluške sa mikrofonom baš ovog tipa i do 20E. Ove mi na prvi pogled deluju skroz ok ali nigde na netu ne mogu da nađem neki review ili bilo šta o njima pa bih bio zahvalan ako neko zna da mi kaže kakve su i isplati li se uzimati ih... :)

Ja ih nemam, ali prosta cinjenica da ne postoji review na internetu je makar delimicno ogledalo kvaliteta.. Tehnicke specifikacije se cine ok, kao i glasnoca - ali sve je to teorijski.. A sa markom/brendom kao sto je hama, po meni nista nije sigurno... Kupuj na sopstveni rizik..

PS - po samom izgledu sumnjam da su painless, pogotovu posle duze upotrebe.

Da, i meni u teoriji deluju ok pa sam se zato ponadao da ih neko ima pa da mi prenese utiske iz prve ruke. Kapiram ja da za ove pare ne mogu da očekujem bog zna kakav kvalitet ali nažalost trenutno nemam više para da dam za slušalice a koliko ja videh svi modeli koji mogu da se nađu do 20ak evra ili nemaju opise na netu ili su jako loše ocenjeni... :)

A za sta ce ti slusalice uopste? Ako si obican consumer, valjace ti verovatno... Ako ti je mikrofon super bitan - ne znam sta da ti kazem. Ako nije - imas one standalone mikrofone za 300-500 din, pa vidi same neke sluske za ostatak kinte, ima puno preporuka ovde, a ja bih ti preporucio HD 201, zato sto ih imam i prezadovoljan sam za ulozeni novac.

Ne treba meni da zvuk bude nekog visokog kvaliteta (niti može da bude za 20E), samo da mikrofon lepo radi i da slušalice generalno budu upotrebljive bez upadljivo lošeg zvuka, prekidanja zbog kabla, zujanja sa neke strane, itd a takvih komentara korisnika za većinu ovih jeftinijih slušalica ima baš dosta...

Evo sad gledam, i ove mi deluju malo kvalitetnije.

Te Plantroniks bih uvek pre uzeo, nisam sa njima imao dodira ali blutut sluške za telefone su im bile baš dobre i lepo radile.

Nazad
Vrh Dno