nesharm je napisao(la):
A Opti nam je expert ubilo se :d
To je verovatno zato sto sam popljuvao najnoviji nastavak Serious S...pardon, Star Warsa:d
nesharm je napisao(la):
Kako ne shvatate da je ugodjaj igara potpuno subjektivan....
Apsolutno nepobitna cinjenica i jedini fakat koji nije subjektivan

Ukusi su razliciti, nekome se svidja ovo, nekom ono, neko od igre trazi jedno, neko drugo, tako da ne postoji jedinstveni osecaj igranja cak i kad su dokazano dobr/lose igre u pitanju
maxer je napisao(la):
Covek je vise igara nego vecina ovde prisutnih ...
Veruj mi, to ne mora da bude nikakav kriterijum. Znam mnostvo ljudi za koje sam ja po tom pitanju malo dete, a njima je recimo najslozenija igra Q3, prema tome... ctp;
E sad druga je stvar sto ja volim razne zanrove i slicno...
Sto se utiska o Halo-u tice, na njega ces, maxer, nazalost morati da sacekas. Em sam u guzvi sa ispitima em sto nemam satelit em sto drajver ima

em sto je meni trulo da ga cimam za 1-2 diska kao Max, Muzzy i slicno :d
Uostalom vidim po prvim reakcijama da ne propustam mnogo toga.
Da se razumemo, ja sam ljubitelj zanra akcionih fps-ova, ali sam se poprilicno razmazio po tom pitanjju. Mada opet - nema pravila, sve zavisi od igre do igre. Recimo izuzetno mi se svidja Serious Sam, Jedi Knight 2, a JK3 mi je totalno bezveze. Sto bi rekao bane, atmesvera :d je najbitnija. Dzaba grafika i sve ostalo ako ostane ljustura.
Zato se i plasim za Doom 3 i Half life 2
Inace, ja sam svojevremeno opisao par igara za sajt svog prijatelja. Nista posebno, nista preterano, ali sam se trudio da (uz prepoznatljivu dozu humora :mrgreen

budem objektivan, da isprobam igru na 2-3 konfiguracije razlicite snage, da se izdignem iznad subjektivnih osecaja kad su odredjeni zanrovi u pitanju i da se stavim u ulogu nekoga ko to voli/ne voli i koliko ce njemu to biti igrivo...Ne mogu vise ni da se setim tacno sta sam opisivao, mislim da su bili Freespace 2, Fifa 99, Fifa 2k, neki Quake i slicno.
Krivo mi je sto sajt vise ne postoji a ja to nisam sacuvao pa ne mogu da vam predocim kako pravi (po mom misljenju) opis treba da izgleda a ne ovaj puter sto objavljuju u Svetu Kontejnera, lameru i slicnim casopisima koji su:
1) majstori da nista ne kazu o samoj igri (neretko mi se desava da posle cele strane opisa a i skrin-sotova bukvalno nisam u stanju da sebi predocim koji je zanr u pitanju i kakvo je izvodjenje tj. kako se igra
2) majstori da lupetaju pa tako dobijamo preporucene konfiguracije od P4 na 1ghz

, lupetanja o minimumima ("ova igra zahteva bar 512 mb rama i slicno"), a hardverske bisere da ne pominjem.
Jos uvek mi stoji u secanju par recenica iz Lamera: "Iako igra podrzava Transform & Lighting moramo reci da iako osvetljenja mestimice ima nikakve posebne efekte transformacija nismo uocili"

:mrgreen: ctp; :d