Šta je novo?

Halo?

Mihajlo

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
619
Pa divno cekanje se isplatiolo ......... prosto mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen!!! Definitivni kvalitet!!

dobro popunjavanje praznine pre praznika!!!!

a daj brate presao sam ga pre mesec ipo dana.
bio je topic o tome i lepo smo se ispricali.

Halo razbija samo si malo zakasnioooo ;P

HALO je zivo ****** ako mene pitate. Igrao sam ga 2 sata i tako sam se smorio da to nije normalno. HL2 iako u beta fazi je od njega bolji 20 puta...

Sve je stvar ukusa, po meni nije lose samo je neoptimizovan tj nepotrebno je hardverski zahtevan... moja ocena 7.5/10

Marti Misterija je napisao(la):
Sve je stvar ukusa, po meni nije lose samo je neoptimizovan tj nepotrebno je hardverski zahtevan... moja ocena 7.5/10

Potpuno tacno!

kUdtiHaEX je napisao(la):
HALO je zivo ******* ako mene pitate. Igrao sam ga 2 sata i tako sam se smorio da to nije normalno. HL2 iako u beta fazi je od njega bolji 20 puta...
Potpuno se slazem!
Marti, procitaj ridmi fajl imas tamo tacno sta treba da ubacis u shortkat!

Halo je ocajan, nije cudo sto ga je Kuzmanovic proglasio za igru meseca :d Moja ocena 6.5 od 10. Pa i to na mufte, zbog dobre borbe...dosadno, bre.

pa nikada nemojte previse ocekivati od igre,onda ce vam se ciniti mnogo boljom nego sto jeste :mrgreen:
ja sam bio ubedjen da je HALO njesra i konacni utisak je pozitivan.

pa neznam drugari bre .......... meni je ok .......... nisam ti ja neki FPS igrac, meni se i BHD poprilicno svideo, dobre stvari za ubivanje vremena!!

izvinjavam se sto sam propustio post o tome ......... mora da bash tada nisam imao net!!!

halo.. isntalirao.. igrao 15 min... deisntalirao i cao... valjda sam previshe rigorozan po pitanju FPSa :)

pa "G" neces se ti FPS-ova naigrati...

Ma pustite G-ja, njega smara sve sem frpa :)

bogami naigrao sam se i dosta fpsova... ali ovaj halo je teshka glupost... i ovaj ne igram samo frp...

G!!! je napisao(la):
bogami naigrao sam se i dosta fpsova... ali ovaj halo je teshka glupost... i ovaj ne igram samo frp...

Ma najocajnije je sto svi zaborave pricu...pa dobra prica moze da izvuce i najdebilniji i najlinearniji fps...Meni licno nema nista gore od nejasnog/besmislenog/glupog/neadekvatnog raspleta/kraja. Tad se smorim i kajem sto sam uopste prelazio neku igru.
Recimo Halo (kome svi hvale pricu i rasplet) deluje toliko debilno po tim pitanjima iako je akcija sasvim ok da nemam reci...iz istog razloga me je razocarao inace po svim ostalim pitanjima odlicni Breakthrough

Takodje je ocajno sto se u zadnje vreme svi trude da ubacuju vozila u igre...to je ok, ali je naravno u praksi izvodjenje toliko primitivno i to kao po pravilu u svakoj igri...

ma halo je igra u kojoj(bar ja) mogu da ugasim ton glavnim junacima,tacnije ostavim samo zvuk rafala i vristanje i meni dovoljno da se opustim za samo 20-30 min. dnevno.

vo moje ocene:
zamerke: neoptiizivano
ja imam c na 1.1ghz 512sdr fx5200
i ono igrao na 800x600 med i kad je bilo puno protivnika seckalo je.
neki nivo su jako glupi i jako linearni.tipa ides samo i rokas i rokas
tipa kad pratis onog plavog monitora i iskacu samo zombbiji.
malo oruzja
pohvale
vozila
prica
grafika nije bas nesto ali sosta je lepa kao i efekti
zvuci
muzika
neki dobri gesti
par zanimljivih nivoa
itd

e sad znam da se samnom zbog ovoga neko nece sloziti
ali meni se igra jako svidela jer je bilo veliko osvezenje
u fps jer odavno nije bilo nesto ovako dobro

ma u pravu si za vecinu nabrojanih stvari,samo grafika je ok kada se igra u 1280* sa svim na max.

Na pola sam je obrisao, malo je postalo monotono. Slicni nivoi, neprijatelji... a i neoptimizovana je poprilicno!

ma kazem vam ja.. dovoljno mi je 15 minuta da procenim da li je fps dosadan ili ne...

Nazad
Vrh Dno