Davne 2001/2 je bilo drugacije vreme, ako gledamo iz danasnjih uglova i igara, prosek igra i sve vec poznato. Ali tada, ko je igrao i navukao se, zna zbog cega je sve to. Meni je muzika, AI, dizajn nekih mapa, ne skupljanje hp packova non stop nego se regenerise shield van borbe, razna vozila ( cak i jedno letece pa su nivoi u kojima je to bilo dostupno dobijali drugaciju dimenziju) Ok, mnogi smo bili klinci tada, ja prvi sa 11 na 12 god, pa sam se lozio na sci fi dosta i to me je privuklo. Ring world mind blown tada jer nisam znao mnogo o tome. Multiplayer je isto bio dobar, msm igrao sam quake, cs, ali oni su mi bili bas suvi i hc, ovo je nekako bilo lepse meni, subjtektivnost je ovde ipak glavna stvar. Sad sto ce izbaciti ovo sve meni je drago vise zbog te nostalgije sto nikad nisam igrao dalje od 2 na PC, a hteo sam jos od 2006 kad sam video trailer za halo 3 da igram. 13 god cekanja se isplatilo hahah TL😀R Nostalgija igra ovde veliku ulogu i zna MS koliko su ljudi molili za ovo + ubacice REACH i ODST koji ne prate MC nego druge spartane ( R) i obicne vojnike (O).
Verujem da mnogima kojima to nije bilo zanimljivo tada, nece ni sada biti zbog milion drugih koji su izasli posle, ali sta je, tu je. Trziste je trziste i videcemo sta ce biti.