Šta je novo?

halo 2 :)

Istina za letelice,sjajne su.Bio je kao neki mlazni bajk ako se dobro secam,obozavao sam ga.

Ma da, samo oni se sad svi tu prave extremnim strucnjacima za video igre a vecini se svidja S.T.A.L.K.E.R. koji je po meni nevidjeni crap i najveci tigar od papira u zadnjih 5 godina. :guitar:

Me too.. Al bash je lepo chuti kad zensko voli sf tematiku! :d
Uf, ako nešto ne volim to je takva ograničenost, da ne kažem diskriminacija :-devil-:

Meni se Halo relativno svideo, jeste bio dosta HW zahtevan, znao je da mi zaseče samo tako iako sam imao u to vreme solidnu Ti4200, mada sam u to vreme bio daleko više otporan na nizak FPS :d Priča je dosta dobra, relativno originalna. Za razliku od većine FPSova ograničen broj oružja. Veoma zanimljiva vozila. Oko sredine igre neke lokacije se besumučno ponavljaju, znači par puta sam pomislio da se to igra možda zabagovala :crash: par debilnih neprijatelja. Znači u principu pozitivan utisak i dobra ideja koju kvare neke ''sitnice''.

Ma da, samo oni se sad svi tu prave extremnim strucnjacima za video igre a vecini se svidja S.T.A.L.K.E.R. koji je po meni nevidjeni crap i najveci tigar od papira u zadnjih 5 godina. :guitar:

Apsolutno. Stalker je teški crap!

Mene je Halo privukao zbog potpuno suprotnih razloga u odnosu na FarCry. Halo mi je imao repetitivne nivoe, skromnu grafiku, malo neprijatelja... ali mi se univerzum dopao, pogotovo što me je lepo uvukao u priču. FarCry mi je imao krš priču (mislim, ostrvo sa tamo nekim muntant majmunima), ali me je gameplay privukao - mogućnost da sam organizuješ akciju, odličan replay playability, fizika, AI, sjajna grafika. Sve to Halo nije imao, a opet, zbog nečega mi je bio interesantan...
KOJU priču je imao Halo? :) Ama baš nikakvu, osim što su u trejlerima pričali neku priču i što postoji knjiga Halo pa ko ju je čitao on zna, ali u igri to ništa nije objašnjeno. Ja sam je odigrao do kraja jer sam već bio prešao poprilično, a tada sam imao vremena. Danas bih takvu igru batalio posle 2-3 nivoa.

-probao sam je kod ortaka na XBox-u ima vec neko vreme...nema tu sta da se komentarise u vezi grafike/gameplaya, to je sve kao prvi Halo uz par nekih sitnica (malo detaljnijih tekstura i shader efekata)...ima vise cinematyc scena, a prica se zavrsava kao i u mnogim danasnjim igrama..."TBC" .....kome se nije svideo prvi deo, ovaj ce jos teze...
-prema zvanicnim najavama, igra ne podrzava DX10, ali ce naravno traziti Vistu...za PC verziju su unapredili, tj povecali rez nekih tekstura...i to mu dodje sve....neka novost kojom se m$ hvale je neki autostart kao na konzoli...samo se ubaci disk, bez instalacije...i igra se...
I tako...

Poslednja izmena:
Videćemo kakva će igra da bude kada se bude pojavila. Čisto sumnjam da je ovo iz finalne verzije za PC. Mislim da bi posle toliko reklamiranja i posle toliko potenciranja kao Vista only igre to bilo apsolutno nedopustivo.

Prvi deo je za svoje vreme imao extra grafiku i za svoj žanr skroz ok priču i stvarno odličnu atmosferu. Možete sada da pričate šta hoćete, ali je tada grafika bila za desetku. Igra je imala i dozu humora i to mi isto skroz super bilo. Jedna od neprimećenih stvari u HALO-u je bio i odličan multiplayer koji je prošao totalno nezapaženo, kao i onaj iz Tribes-a, na žalost, a nije bio ništa lošiji od UT-a 2004 npr (jedino što su falili botovi).

Nije bas da je imao extra grafiku (ok, bilo je extra za konzole)...dosao je na PC dosta posle jednog Unreal-a 2...nebo i zemlja u pogledu grafike, a i frameratea...(igrao sam na Ti4400)...doduse, Halo sam prelazio jedno 4-5 puta (da,da, believe or not :p ), a U2 sam presao samo jednom i goodbye...

Uf, ako nešto ne volim to je takva ograničenost, da ne kažem diskriminacija :-devil-:
Fala Bogu, ne patim od diskriminacije; ne osećam se ugroženo.
Meni se Halo relativno svideo, jeste bio dosta HW zahtevan, znao je da mi zaseče samo tako iako sam imao u to vreme solidnu Ti4200, mada sam u to vreme bio daleko više otporan na nizak FPS :d Priča je dosta dobra, relativno originalna. Za razliku od većine FPSova ograničen broj oružja. Veoma zanimljiva vozila. Oko sredine igre neke lokacije se besumučno ponavljaju, znači par puta sam pomislio da se to igra možda zabagovala :crash: par debilnih neprijatelja. Znači u principu pozitivan utisak i dobra ideja koju kvare neke ''sitnice''.
I meni je u to vreme sa fx5200 igra umela da zaseče, al nije to razlog što sam je batalila, nego baš ti tupavi neprijatelji; kada sam čula kakve zvuke ispuštaju, bilo je thanks, but no thanks.
Elem, ne očekujem ama baš ništa dobro od nastavka, tako da, ko zna, možda me prijatno iznenadi. Toliko o tome.

Poslednja izmena:
Mona Sax je napisao(la):
I meni je u to vreme sa fx5200 igra umela da zaseče
Da zasece? :D:D:D
Ja sam je obrnuo na gf4mx440 i radila je manje vise dobro,naravno bez sejdera ali je radila.Kad sam ubacio fx5200 izgledala je do jaja ali je bila totalno neigriva,prosek je bio nekih 10 fps.

Da zasece? :D:D:D
Ja sam je obrnuo na gf4mx440 i radila je manje vise dobro,naravno bez sejdera ali je radila.Kad sam ubacio fx5200 izgledala je do jaja ali je bila totalno neigriva,prosek je bio nekih 10 fps.

Uf, misliš da se sećam baš kako je radila, davno to beše. Koliko me sećanje služi bilo je nekih sličnih problema.

Ja sam igrao na 9800Pro i mislim da nije seckalo...

Nisam ni ja to shvatila kao maliciozan komentar, ali eto, možda neko jeste.

auuuu.. neko govori da je halo dobar fps ?!?! gde ide ovaj forum :)

Ma dosta pljuvanja po Halo-u ! Igra je vrlo zabavna i sa zadovoljstvom sam je igrao. Mada - neki od vas su mozda u pravu - kada sam je ponovo instalirao pre 3-4 meseca, odigrao sam sat vremena i rek'o: ne hvala! jednom je dovoljno! Mada, u to vreme kad se pojavila - bila je vise nego pristojan fps (ako se izuzme AI neprijatelja). Secam se da sam je i u vreme kad sam je prvi put igrao - jedva progutao, ali kad sam se malo ubacio u taj trip - pruzila mi je nevidjenu zabavu. Mozda imam nizak kriterijum, ali ipak priznajem da sam nalozio. I rado bih probao i Halo2.

Poslednja izmena:
nex ga obrno 4 puta covece :zgran: Nex, svaka cast na zivcima ! Ja sam je deinstalirao kad sam skapirao da oruzja imaju range, tj skidao sam nekog monstruma sa neke kule u zumu i pogadjam ga ali on nista, ne umire, samo stoji i ne konta me uospte..add/remove -> Halo -> next -> Yes -> Ok B)

hehe, sta da kazem...ne znam, ukusi su razliciti...ima tu i assault rifle, snajperi, pistolji, shotgun...plus covenantske utoke...voznja vozila...lepljive bombe...***, meni nije bilo dosadno:D... plus sto mi je bilo simpa da izazovem covenante i flood jedne protiv drugih...

misljenja su ovde def. bas podeljenja..premda ne moze da se meri sa jednim HALF LIFE,PREY, DOOM 3 ili Q4...no stvar ukusa, a realno AI i nije bas apsolutno najbitnija stavka u FPS (za razliku od nekih drugih igara...nije da je AI nebitan, ali nije bas ni toliko utra bitan u nekoj opustajucoj FPS)

Od ovog sto si naveo jedino HL vredi nesto (Q4 mi je bi toliko dosadan da sam ga deinstalirao na pola igre). Moji favoriti su jos i CoD i Far Cry (izbacio bih i F.E.A.R iz izbora potpuno - skoro da sam zaboravio tu igru).

Pa pazi ovako...mnogi ovde pljuju AI u Halo-u...ovde NPC-ovi imaju neke rutine, Covenanti se ponasaju kao copor, kome kad ubijes vodju (to je obicno neki dvometras) ostali pocnu da panice i beze...nije to lose.Kad mu nakacis lepljivu bombu, on prvo pobesni, pa potrci negde...cesto i medju svoje...i onda BUM...sve leti unaokolo...ragdoll je takodje pristojan...
Za ovo cu da popijem dobre packe, ali mi se Ai u Halo-u mnogo vise dopao negoli u HL2.O Doomu3 da i ne govorim :D

Ko sto rekoh - zabava bez prestanka!
(Sad ce neko da nas optuzi da smo nezreli, nedajboze maloumni)

svasta, pa nije kao da igrate simse :eyebrows:

Poslednja izmena:
Pa pazi ovako...mnogi ovde pljuju AI u Halo-u...ovde NPC-ovi imaju neke rutine, Covenanti se ponasaju kao copor, kome kad ubijes vodju (to je obicno neki dvometras) ostali pocnu da panice i beze...nije to lose.Kad mu nakacis lepljivu bombu, on prvo pobesni, pa potrci negde...cesto i medju svoje...i onda BUM...sve leti unaokolo...ragdoll je takodje pristojan...
Za ovo cu da popijem dobre packe, ali mi se Ai u Halo-u mnogo vise dopao negoli u HL2.O Doomu3 da i ne govorim :D

Za pocetak ces da popijes pohvalu i odobravanje. Halo good. ,)

Istina..., ne znam sto se pljuje toliko po Ai-u kad je poprilicno dobar ,neprijatenji se kriju iza prepreka,napadaju kad vide da menjate okvir,one velike zverke sa macevima trce pravo na vas,bacaju se levo desno kada zapucate na njih,meni je bilo poprilcno zabavno.

Ps. ja sam ga presao jedno 3 puta od toga jednom na Legendary tezini gde stvarno dolazi do izrazaja taktika AI-ja.

Vrh Dno