Šta je novo?

[HALL OF FAME] Biostar ploca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda jos jedan Samsung 850 EVO 500 GB u RAID 0 kao privremeno resenje?

Pre nego li stigne ban? Naravno, naravno... bas dobro resenje.
Posalji Biostaru mail, zahtevaj da ti posalju.

Nego, sad mi neko ostavi link ka tvom cuvenom "unbox-ing" nekog ASUS monitora (sa nekakvom Dzi-sans tehnologijom, sta god to bilo)... pa ti se, nesreco, bas namuci sa samim procesom *otvaranja* kutije, 4-5 minuta ti je trebalo samo da prokljuvis kako se otvara!
Sledeci klip da snimis pod radnim nazivom "how to unbox a simple box".

Tambura strikes again! Nego me živo zanima kako bi ovaj izvanredni instrument zvučao preko toga Jeti mikrofona u obradi sound blaster ili realtec zvučne(to ostavljam na izbor maestru). Naravno sve to da se ovekoveči Logitech webcamom u mega giga rezoluciji.
Izbor numere takođe po slobodnom nahođenju maestra.

Jel on to profi trol ili stvarno ne konta neke stvari (extremno ocigledne kontra-utovar-.podprc postove)?

ja bih uzeo jos 3 ssd-a pa u raid 10

Možda bi ti valjao i neki NAS, neka se nađe ne traži leba.

Samo veselo!
ezgifcom-video-to-gif.gif

Ne moras sve pare u IT skrsiti. Valjda ima i drugih stvari.
Puko coek vise od tih komponenti, to mu doslo ko droza. :D

Хоће ли ми неко рећи шта је варнари??? [emoji38]

i mene zanima gde bre na ovim cs go klipovima nalaze ovoliko lose igrace,zar mogu da se maskiraju botovi?ne igram isti vec bar 10 godina,ali bre klinci od 5-6 godina nisu bili ovoliko losi za mog zemana.

i mene zanima gde bre na ovim cs go klipovima nalaze ovoliko lose igrace,zar mogu da se maskiraju botovi?ne igram isti vec bar 10 godina,ali bre klinci od 5-6 godina nisu bili ovoliko losi za mog zemana.

Sve ispod MG I ranka je umobolno za igranje... Igras comp i redovno 2 igraca od 10 odu afk ili izadju posle 3-4 runde jer gube, ljudi nisu culi za slusalice/zvuk a i refleks im je nepostojeci.

Za uzivanje u igri DMG/LE/LEM (mada i ovde znaju da zapadnu pijani rusi) ili igrati stalno sa 5 ortaka, za tryhard izbijanje mozga SMFC/GE.

Tema je vrh, atomi za preCednika.

Ali to je bila dobra suplja prica pokloni. Pa ti sponzori ne sponzorisu ni mnogo bolje "strucnjake. Pored ovolikog bijelog svijeta i toliko nadarene mladjarije trazili bi neke levate iz Srbije. Taman ko da jedva cekaju da poklanjaju [emoji14]

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Verovatno vec vidjeno ali otvaranje u unboxing videu preko 5 minuta od ukupno 10... 08:17 - Sertifikat Boja....... Trans!

Sve ispod MG I ranka je umobolno za igranje... Igras comp i redovno 2 igraca od 10 odu afk ili izadju posle 3-4 runde jer gube, ljudi nisu culi za slusalice/zvuk a i refleks im je nepostojeci.

Za uzivanje u igri DMG/LE/LEM (mada i ovde znaju da zapadnu pijani rusi) ili igrati stalno sa 5 ortaka, za tryhard izbijanje mozga SMFC/GE.

Tema je vrh, atomi za preCednika.

nisu afk,ovo se bre krece po mapi i pokusava da igra.fazon i ameba bi ih naslagala.ili sto odavno igram levelovane sutere pa nemam posla sa losim igracima pa mi je ovo neshvatljivo.

@Dox Ja sam taki sertifikat boja im'o na mojoj ves masini samo da znas! Mada moja ves masina radi na minimum 200 a max 1000 tako da je jaca od njegovog monitora koji moze max da dobaci do 144.

Poslednja izmena:
Hahahaha odlicno ;)

Papuce Bolnica... model Klinicki Centar 1989 ;)
Naslednik cuvenog modela od razgradivih bio materijala VMA Max 1971 ;)

7d41be188210d024caf97fdc7f4f25d2.jpg

Heheh, nasmijao si me, i podsjetio na stare dane dok sam bio u studentskom domu. Te papuce koje nosi atomi su bile bas zastupljene, cak sam poznavao lika, koji je nosio gumenjake od prije 100god kao sa te slike, sto ni moj djed nije. Zayebancija, ali nije da nisu imali repa da kupe, nego im to nesto bilo cool. Ima svojih prednosti, lako se peru i suse gumenjaci.

Poslednja izmena:
Cekaj, neko je imao ove papuce ranije i na avataru. Calexx?

Mislim da je Calex imao... ali sertifikat boja je... pricelessss

Da.
Ne treba ga ni ismevati ali ni potpirivati njegove ideje.
Ako može da se pomogne, može. Ako ne, ignore.

^ahahah koji carski unboxing, ovaj je najbolji! Cima se s kutijom pun minut - sledeci kadar: mikrofon stoji potpuno otpakovan na stolu :D

^
Ja mislio da se tu isekao skalpelom, pa isekao iz videa :d

Mislim da je red da nas Atomi pocasti sa kojim evrom zbog promovisanja njegovog video materijala. Zamislite samo koliko ce sada da zaradi.

[YOUTUBE]watch?v=iz-ZiIE-z78[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?feature=player_detailpage&v=PHZw0vyQ4o8#t=55[/YOUTUBE]

Ti si guslar invalid :)

Moj komentar na ovu temu :). Lepo stivo za citanje u klonji :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno