Šta je novo?

Half life2 opet odlozen

xvoodoo je napisao(la):
...
brate, shto stalno smarash da ima milion dobrih igara kad su sve nove sra*e? BILO JE dobrih igara. face the reality.

opet pitanje ukusa na osnovu kojih se ne moze voditi neka rasprava... tebi je neshto kvaliteno shto je drugima smeshno i obrnuto.... kad to shvatish shvaticesh da preterujesh (da ne kazem da smarash)... generalno cela PC (odnosno IT) industrija je u krizi pa tako i igre (ali ne samo kompjuterske nego i konzolashke... znachi u pitanju je celolukpna recesija koja traje i niko ne zna kad ce se zavrshiti...

Ljudi, sta vi igrate, pa kukate da nema dobrih igara? Zapravo, nikada ih nije bilo ovoliko... ili mozda ja nemam neke kriterijume, pa mi se sve svidja? Ne bih rekao...

Marti Misterija je napisao(la):
Ovo je cisto gubljenje vremena...

I ja kazem, samo me cudi da Nedjo, koji se uvek trudi da pazi sta prica, iznosi takve neargumentovane informacije ovde na forumu...

pozdrav

Aj' kao da se napravim pametan pa da vas samo podsetim,da je tema "HALF LIFE 2 OPET ODLOZEN",da ne bi doslo do onoga "ovo nicemu ne vodi ajde neki mod za zatvori ovaj topic".

PoZ

G!!! je napisao(la):
...

opet pitanje ukusa na osnovu kojih se ne moze voditi neka rasprava... tebi je neshto kvaliteno shto je drugima smeshno i obrnuto.... kad to shvatish shvaticesh da preterujesh (da ne kazem da smarash)... generalno cela PC (odnosno IT) industrija je u krizi pa tako i igre (ali ne samo kompjuterske nego i konzolashke... znachi u pitanju je celolukpna recesija koja traje i niko ne zna kad ce se zavrshiti...

ali pazi da on kazhe da ima par dobrih i koje su to, ali njemu je SVAKA igra koja je izashla ove godine dobra...

xvoodoo je napisao(la):
...
ali pazi da on kazhe da ima par dobrih i koje su to, ali njemu je SVAKA igra koja je izashla ove godine dobra...

Ej, xvoodoo, sta opet ovde smaras sa konzolama, i usput meni nabacujes nesto sto nisam rekao. Rekao sam da ima mnogo dobrih igara, nikako da je svaka dobra. Dobre su Freedom Figters, Call of Duty, The Black Mirror, Lords Of Everquest, Pro Evolution Soccer, Nosferatu, WarCraft3 Frozen Throne, X2 The Threat, Armed And Dangerous, Homeworld 2, PoP, Chrome, Spellforce The Order Of Dawn, The Temple Of Elemental Evil, NWN: Hordes of underdark, samo da se zadrzim na skorasnjim...da usput ne pominjem da o odredjenim biserima (npr Gothic, Arx Fatalis ili Morrowind, Battlefield, Civ3) konzola moze samo da sanja, makar u onom "The way God created it" smislu, sa misem i wsad tasterima a ne sa 2 dzojistika...kao i strategije

Kao sto ces mozda da primetis pola tih igara izlaze i na konzolama i predstavljaju bolji deo igara na njima...dok ono sto izlazi na konzolama uglavnom predstavlja (u najboljem slucaju) igre osrednjeg kvaliteta na pcu. Nije samo PC trziste gore nego sto je bilo nego i konzolasko...osim ako se ne lozis na Nfs andergraund ili midnajt rejsing...

I ne bih se vise raspravljao oko toga da li je bolji PC ili konzola, radije bih pratio lepu, simpaticnu i obecavajucu svadju ;P

OptiPlex je napisao(la):
Kao sto ces mozda da primetis pola tih igara izlaze i na konzolama i predstavljaju bolji deo igara na njima...dok ono sto izlazi na konzolama uglavnom predstavlja (u najboljem slucaju) igre osrednjeg kvaliteta na pcu. Nije samo PC trziste gore nego sto je bilo nego i konzolasko...osim ako se ne lozis na Nfs andergraund ili midnajt rejsing...

1. Ja uopshte ne podrzhavam konzole. Onom temom sam hteo da kukam kako su igre na PC-u sve gore, a ona se pretvori u hvaljenje konzola, ne mojom krivicom.
2. Koliko se secam, ti si rekao da ne NFS Underground odlichna igra...

Dobre igre za PC: Starcraft, AOE1/2, Quake1/2/3, Unreal1/2, UT1/2003, Warcraft1/2/3, NFS3/4/6, NWN, Baldur's Gate 1/2 itd.

PS. Arx Fatalis je ******.

pobogu, xvoodoo ima isti ukus kao ja :) (sem nfs)

ja nisam ni svestan koliko je igrara izashlo za PC dok ne odem kod jednog od dilera koji imas SVE novo shto se pojavi na PCu... tako da garantovano tvrdim da i za PC izlazi isti broj igara kao i pre... dal su igre bagovite ili ne je za drugu diskusiju (stvarno treba biti mozak pa izbaciti igru za koji uzadje patch pre nego shto stigne do polica-Atari u tome i definitvno stoji na prvom mestu :))... naravno nisu sve igre na PCu kvalitetne kao shto bi smo mi zeleli ali i dalje ima poprilichan broj veoma veoma kvalitetnih... meni omiljeni preimerak call of duty koji nema ni revouclioanrnu grafiku ni revolucionarnu prichu ali je toliko igriv da sam se bukvalno nasladio (isla mi voda na usta :d )odigravshi je...

da je vishe igara uradjeno na tom pricnipu samo bi smo igrali igre :)

xvoodoo je napisao(la):
...
1. Ja uopshte ne podrzhavam konzole. Onom temom sam hteo da kukam kako su igre na PC-u sve gore, a ona se pretvori u hvaljenje konzola, ne mojom krivicom.

Pa opet se ne bih potpuno slozio. Tacno je da nema vise onih igara koje su se igrale po par meseci ali nije sve tako crno. Naime ima mnogo vise igara pa je procenat dobrih danas manji. Ali i nekada je dolazilo 2-3 dobre igre mesecno, samo sto je bilo mnogo manje krseva, pogotovo iz EA-a :d
Jeste trziste u blagoj stagnaciji ali ne bas tolikoj.

xvoodoo je napisao(la):
2. Koliko se secam, ti si rekao da ne NFS Underground odlichna igra...

Uuuuuuuuuuuuuuu, ala si me sa nekim pobrkaaao... ;P Ja sam nfsu sto bi Cezar rekao: Installi, Vidi, Deinstalli :d Uzas, ne mogu da shvatim da se to nekome svidja. Nista od NFS-a jos od Porshe Unleashed-a ;) makar sto se mene tice

xvoodoo je napisao(la):
Dobre igre za PC: Starcraft, AOE1/2, Quake1/2/3, Unreal1/2, UT1/2003, Warcraft1/2/3, NFS3/4/6, NWN, Baldur's Gate 1/2 itd.

Dobar izbor (relativno :)) Ali i od tih igara koje si pomenuo NWN i expansioni su skorijeg datuma, isto tako Wc3 i expansioni, U2 isto tako. Ako ti se svidjaju NWN i Baldur probaj Temple Of Elemental Evil, neces zazaliti.

xvoodoo je napisao(la):
PS. Arx Fatalis je *******.

Arx ? Nemas pojma :p ;) Fenomenalna igra.

Pozdrav cheers

Nazad
Vrh Dno