Marti Misterija je napisao(la):Sto lepo ne izdaju verziju za ATI a onda neka prave za NV... ovoj parodiji nikad kraja....![]()
A i kad bude pri kraju ukapirace da to vise nije nista spektakularnp, pa ce opet da odloze ne bi li ga poboljsali... i tako u krugMarti Misterija je napisao(la):Uostalom who care's.. dok hl2 izadje... lepo si ti rekao, ima da se pojavi jedno 10 igara za hall of fame!
GoranM je napisao(la):Strasno! Ode PC u PM! Sve ovo je jako jadno, pa nema sta pare ne mogu da kupe, a trpimo samo mi, krajnji korisnici! Gde su oni lepi dani od pre par godina, ovo je MONOPOL!!!
vudu_dva je napisao(la):videcete kad u istoj nedelji izadju hl2, doom3 i duke for never..
Marti Misterija je napisao(la):Sto lepo ne izdaju verziju za ATI a onda neka prave za NV... ovoj parodiji nikad kraja....![]()
Nije mi jasno, uprkos pazljivom citanju vise puta da skapiram sta si hteo da kazes sa ovim postom i kakve to veze ima sa objektivnoscu pa cu te lepo zamoliti da mi nacrtas, ako moze u boji!MAD_MUzzY je napisao(la):... Znaci toliko si postao neobjektivan da nemam reci. Pozdravio te Nedjo i co. Ti garant nisi ni video onu verziju koja je trebala da izadje 30.decembra?
Nedjo je napisao(la):Muzzy i max, koji ste vi smar*chi!
I ne da ste zzesce promasili temu nego je to nevidjeno!
Ali totalno mi niste jasni, koj vas bre vuce za jezik i sto se trpate sa svim i svacim i tamo de mu nije mesto!
Kakve veze sad nedjo ima sa odlaganjem HL2, sa nVidijom i ostalim glupostima!?
I ajd sad kad smo tu svi, da pitam po cemu je to nedjo protiv nVidije (zvuci k'o "Mile protiv tranzicije")? Ali konkretno, po cemu sam ja toliko pristrasan i neobjektivan?
Da pogledamo cinjenice:
-jel' nVidija mesecima lagala (sve nas zajedno) za NV30 i njegove potomke?
-jesul' varali?
-dali i dalje varaju ako ti ne omogucavaju da po sopstveno izboru ukljucis PRAVI trilinearni filtering?
-jesu li forsirali inferiorniju FX12 i PF16 preciznost?
-jesu li bili i ostali skuplji za nivo performansi od ATi-ja?
-jesu li njihovi akceleratori i dalje inferiornikada su u pitanju neke od kljucnih novina DX9-ke?
Da nesmaram dalje! Uprosceno govoreci od pojave R300 (kad li je to bilo) nVidija je u inferiornijem polozaju u odnosu na ATi i tacka. Uostalom to i vas dvojica smaracha znate pa ste iz tog razloga i sami na Radeon kartama (sto ti muzzi onako brzo prodate onaj 5800 to ti je maxa "sredio", ali iskreno?)
To sve gore navedeno ne znaci da je nedjo protiv nvidije ili nedajboze vas dvojice! Ali ajd ako se vec pre*ebavamo u sobi za graficke, mojne te prebacivati raspravu ovde i to neverovatno banalnim , da nekazem skolskim primerima spamovima!
Ajd vozdra!
Marti Misterija je napisao(la):@ muzzy - da dodam da nemam nista licno protiv tebe, naprotiv ali jednostavno malo preterujes po tom pitanju i zbog toga moja onako malo zustija reakcija. nhf!
Otkud, ali otkud ti znas da se HL2 odlaze zbog ovoga? Lepo sam te pitao da li si probao ovu betu koja je trebalo da izadje u septembru, jer sam je ja probao na mom radeonu i uopste nije bilo sjajno. A probao sam istu i na FX5900 i situacija je bila samo nesto losija. A razlike u kvalitetu rendringa je :? nema je.Sto lepo ne izdaju verziju za ATI a onda neka prave za NV... ovoj parodiji nikad kraja....
OptiPlex je napisao(la):Ne kapiram samo cemu kukanja na PC u globalu kad ima milion dobrih igara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari