Šta je novo?

Half Life

nikolica

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
604
Imam CS 1.1 i hocu da igram online igru. Takodje imam i kablovski modem tako da mi konekcija nije problem. Kada pokusam da se konektujem preko servera koje nadjem preko CS-a kaze da mi neki protokol nije uredu, tj da nije isti sa serverom na koji ocu da se konektujem. U cemu je tu problem? Kako da prevazidjem to ili da li postoji neki fajl koji treba da skinem i instaliram da bi mogao da igram. Pokusao sam i sa zamenom cd-key-a ali opet nista :( Nadam se da ce se naci neko da pomogne .

HVALA

Kako mislis da igras na CS serverima, kad svi koriste 1.6 a ti 1.1?
Misli o tome.

...Takodje ako nemas original igru mozes da se slikas! :d

Ma kupi originalni Half-Life (sada je za dzabe) pa pikaj bilo gde...
Ionako imas dobru vezu

video sam HL za 1000 dinara... stvarno je dzabe, s obzirom da je dobra igra i da mozes da igras kauntere na internetu ko gospodin chovek...

a zar ne bi mogao da skinem update verziju 1.6 pa da nadjem neki cd key????

decko, razmishljash u pogreshnom pravcu.
Mogao bi da nadjesh CD-KEY i kao shto rece delija da se slikash.
A slikanje nije mnogo jeftinije od 1000din koliko koshta original HL.

Ma moze bre da se igra, netreba ti originalan half-life, imas servere za 1.5, i 1.6 ali ti ga bas pretera sa 1.1 :D treba ti i cheating death i onda
la.jpg

Probaj da se konektujes sa ne-originalom (tj. sa ne original key-em), pa ces videti sta se desava!

Kuci imam neki Steamovan CS 1.6 koji registruje bilo koji CD-key
Igram se gde i kada god hocu sa 1000 din dzepu, ali ne znam na koju foru?

Ljudi nemoj da se lazemo ovo je Srbija :type:

cocacola0 je napisao(la):
Kuci imam neki Steamovan CS 1.6 koji registruje bilo koji CD-key
Igram se gde i kada god hocu sa 1000 din dzepu, ali ne znam na koju foru?

Pa ja sam kupio Half Life za 650 dinara u Home Marketu pored sajma...
A ima i onaj Half-Life Generations on je oko 1000 pa ko voli nek izvoli (svejedno mozete naci sve ovo u Mikroknjizi)

:wave:

Ja imam 1.5 i cheating death ali HL nazalost nije originalan....
Na kom serveru da igram?

Pretender™ je napisao(la):
Pa ja sam kupio Half Life za 650 dinara u Home Marketu pored sajma...
A ima i onaj Half-Life Generations on je oko 1000 pa ko voli nek izvoli (svejedno mozete naci sve ovo u Mikroknjizi)

Jel ima tamo još nešto od tih starijih igara?
I taj Generations, jel isti ko ovaj ili su ubacili još nešto (recimo, Opposing Force ili Blue Shift)?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Jel ima tamo još nešto od tih starijih igara?
I taj Generations, jel isti ko ovaj ili su ubacili još nešto (recimo, Opposing Force ili Blue Shift)?

Da, svasta ima i sve je od 400-800 dinara te sve igre starije od 2-3 godine su toliko, ukljucujuci naravno Bestselere kao sto su Diablo 2, Half-Life, Warcraft, Starcraft... (znaci pravac Mikroknjiga ili HomeMarket ko hoce za male pare da pazari legendarne igre!).
Sto se tiche Generationsa cini mi se da ide OF i CS 1.? :d
Btw, potpuno se isplati kupiti recimo Diablo 2 jer ide na 3 diska a kosta 650 dinara... znaci kao pirart maltene... :smash:

GANDALF je napisao(la):
Ja imam 1.5 i cheating death ali HL nazalost nije originalan....
Na kom serveru da igram?

Imas Beotelov i Tehnicomov server za 1.5 (oni su najpoznatiji, ali i obicno puni) a za 1.6 ima dosta...

Dacu ti linkove na PM kao i IPove servera

Hocu i ja!

You've got mail ! :d

Ja sam mislio da ste vi ozbiljni xexe a ne da pikate CS :d :d

Danke!

Gde se tacno nalazi taj Home Market? Dakle treba mi informacija u obliku (x, y, z) :d

Pa dobro, ne znam bas tacne koordinate :D ali ako znas gde je sajam i bazar onda znas i gde je HomeMarket...
Znaci ona nova zgrada sto se gradila

Nazad
Vrh Dno