Šta je novo?

Half Life Beta NEW

Cika Deja

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
316
evo sada na stolu stara beta doterana za nijansu i mogu reci da nije bas igriva Da li je neko probao
Don't ask me where i Did get that

Ja imam drugi i treci disk :beat: ( Don`t ask!! :mrgreen: )......sutra dobijam prvi pa cu ti javiti!! :wave;

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Ne razumem naslov threada ako se pricha o staroj HL2 beti :)

Hl 2

Ja sam dobio verziju koja je na 3 diska ali zapakovana u 100 .RAR arhiva i kada se otpakuje i startuje dobije se samo uvodni skrin gde mozes podesiti parametre ali nikako ne uspevam da startujem igru :( . Dali neko zna kako da se startuje?

Pozdrav, Gaja!

Ja sam dobio verziju koja je na 3 diska ali zapakovana u 100 .RAR arhiva i kada se otpakuje i startuje dobije se samo uvodni skrin gde mozes podesiti parametre ali nikako ne uspevam da startujem igru . Dali neko zna kako da se startuje?

Pogledaj ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=37279

Osim toga ako je to ona verzija koju je vecina nas videla,trebalo bi da na trecem cd-u imas uputstvo(inace nista neces propustiti ni ako je nnikada ne startujes S )

tja ne razumem zashto ponishtavati efekat koji bi dobra igra trebala da donese, igranjem demoa alfa verzija ili shega vec :) kad igra izadje verovatno ce vam biti zaaaaooo :)

Nece nam biti zao, do sada su svi pretpostaljali kakva ce igra biti, tek sada ne mozemo da dochekamo da se igra pojavi, jer ono ce biti potpuno nova generacija FPS-a...

ne znam... mislim da je prvi utisak najupechatljiviji .. ali se mozda i varam...

a dochekacemo je krajem 2004 :)

Ma drajver jedva ceka da izadje dok jos radi sa 18 fpsa na mx-u :d

Nazad
Vrh Dno