Šta je novo?

Half-Life 3 screenshot!

original je napisao(la):
Odlicna je fora. Ajde sada drmni nekog kombajna u plavoj uniformi (u HL3 su bez maske) i to u 29 novembra i nista se neboj imas suit.

:d:d:d:d:d

A muzicka podloga za igru je: Him - Join me in death, Cradle of Filth - Lord Abortion, Slayer & Atari Teenage Riot - No Remorse, Cradle of Filth - Born in a Burial Gown, Apocalyptica - From Out Of Nowhere, KoRn - Mr. Roggers, Apocalyptica - Hope, i onda su usrali soundtrack sa sentimentalama...
:d :d :d :d

Ah, da ....Gordon je konacno progovorio...u onoj sceni kada j*** Elli :-devil-:

RazbojNick je napisao(la):
Uff, kako je realisticna voda! Pa zakrpa asfalta! Senke! Ahhhh...

Daj da vidimo i krv!!! Udri nekog vanzemoljca po tintari :-devil-:

Onaj ko je ovo snim'o, mora da se prejeo onih ludih Half-life 2 kolacica :D

Jao, pa ne znam kako ce mi to cudo raditi to na ovom mom AMDu 5400+ sa ovim matorim x850XT i sa tracavih 2048MB rama :( :lupko: :happy: :beat: :test: :laugh: :banana:

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
Ovo je prosto neverovatno, kao da su pajser i ruka zalepljeni na neku sliku. :D

POZ :wave:
U pitanju je DOF (depth of field). Aparat je fokusirao na ruku i pajser, a ostatak slike je delimično zamućen usled žižne daljine objektiva...

Jao, pa ne znam kako ce mi to cudo raditi to na ovom mom AMDu 5400+ sa ovim matorim x850XT i sa tracavih 2048MB rama
Minimum zahtevnosti za ovu igru je AMTEL(AMD+INTEL) na 12000+ i ATVIDIA
GreadonXT 10000 GE(Gamers Edition) i 7168 UDDR 7 (Ultra ddr 7) a za one zahtevnije korisnike samo racunar prikacite na mozak i sve ce raditi +100 fps-a u zavisnosti od IQ-a :d :d :d :D :D :D

LiquidPlasma je napisao(la):
Ima li neko krek za ovo cudo :D

Ne verujem da je izasao.U pitanju je Star Force 5.0 zastita,a kako je grupa Razor 2010 pohapsena,ne verujem da ce ga i biti u skorije vreme. :D

M3 je napisao(la):
Oovo je slikano bre nekim aparatom i malo sredjeno u photoshopu ;)

ljudi, SAD je SVE jasno! :d

A jel moze FOV da se menja il je zakucan na 90?
:-devil-:

Kakav je ovo spamerski thread, tolko je spamerski da bi svi trebali da dobijemo besplatnu kopiju HL3 :D

@igor2: Moze fov da se menja: Uzmes wutru pa celu je isprzis do kraja i eto ti veci fov :D

Molim vas, nemojte mi reci da su iskljucili health bar.
Kako cu znati koliko mi je ostalo dok se ne srusim mrtav :D ?

P.S. Gde moze da se nadje ovaj Kodakov program za pravljenje screen-ova?

ma ovo je neka *******cija nema teorije da ovako DOBRO izgleda :wave: mislim da grafika jos nije toliko uznapredovala
poz. :smash:

Neki moji drugovi su probali da odigraju demo ove nove HL3,ali izgleda da imaju "male" probleme a to je da nema neprijatelja,niti nekog izbora oruzlja(samo stangla).Bar oni ne mogu da ih nadju :D

Ma ima oruzija. U odelu imas ugradjen graviti gun. Radi tako sto skocis sa Usca, ili Beogradjanke i on te nezno spusti na zemlju, nista ne osetis, u stvari ne osecas ni posle nista :d:d ;).

Nemojte biti toliko strogi prema hardverskoj zahtevnosti jer je valve objavio "" DOBRU "" optimizaciju, kao i uvek (ya, right) i radice na totalno novom sistemu zasnovanom na BioMolekularnoj strukturi u 0.5 nm tehnologiji (mozak) i stimulacji mozdanih celija. Za igru ce biti NEOPHODAN gore pomenut Krek.

:d :d :d ;) ;) ;)

Zivo me interesuje kako ce da implementiraju respawn u ovoj igri? :d

Ma nije problem, samo ce malo trajati! ;)

p.s. Reinkarnacija! :D:d:D

E, ne pamtim kada sam zadnji put video ovoliku kolicinu odlepitisa na jednom mestu.

A thread o A64 i 64-bitnim monitorima? :d

The pocetnik je napisao(la):
Neki moji drugovi su probali da odigraju demo ove nove HL3,ali izgleda da imaju "male" probleme a to je da nema neprijatelja,niti nekog izbora oruzlja(samo stangla).Bar oni ne mogu da ih nadju :D

Pa to je zato sto je jos uvek ALPHA verzija, zar nisi video sta pise u infou na Sierrinom sajtu ? :d
Znaci jos nisu implementirali AI !
Tu verziju su pustili cisto da nam malo zagolicaju mastu.

original je napisao(la):
Ma ima oruzija. U odelu imas ugradjen graviti gun. Radi tako sto skocis sa Usca, ili Beogradjanke i on te nezno spusti na zemlju, nista ne osetis, u stvari ne osecas ni posle nista :d:d ;).

Nemojte biti toliko strogi prema hardverskoj zahtevnosti jer je valve objavio "" DOBRU "" optimizaciju, kao i uvek (ya, right) i radice na totalno novom sistemu zasnovanom na BioMolekularnoj strukturi u 0.5 nm tehnologiji (mozak) i stimulacji mozdanih celija. Za igru ce biti NEOPHODAN gore pomenut Krek.

YEAH, RIIIIIIIIIIIIIIGHT !!!
:d :D :beat:

Welcome 2 virtual reality...

Evo su najsvezije informacije:
Ovo su slike iz alpha verzije i valve je odlucio da stopira ovu verziju,jer je primetio koliko su ljudi odusevljeni gravity gun-om tako da u hl3 umesto da vodimo Gordona Frimena bicemo ustvari gravity gun i sve ce biti super :D

Evo i odgovora za one koji kazu da u alpha verziji nije bilo neprijatelja.Izgleda da ih je bilo,ali je trebalo kucati neke sifre.

Prilozi

• ymdqs.jpg
    ymdqs.jpg
    207.6 KB · Pregleda: 142
Pih, ja rek'o nacrtao si Zloboleona ili nesto slicno, kad ono... :d

Nisam ja crtao,ali su drugi crtali :D

Imam betu ako oce neko da mu narezem [:)]

M!ST!CX je napisao(la):
ma ovo je neka *******cija nema teorije da ovako DOBRO izgleda :wave: mislim da grafika jos nije toliko uznapredovala
poz. :smash:
Neki ljudi stvarno ne umeju da razlikuju igrice od stvarnosti.

Jel, a ima quick save ili samo kad stignemo u centar BG-a pa tamo kod McDonald`s-a ide Autosave? :D :D :D

I gde li je taj Barney? :D

Bane® je napisao(la):
U pitanju je DOF (depth of field). Aparat je fokusirao na ruku i pajser, a ostatak slike je delimično zamućen usled žižne daljine objektiva...
Ma jok...stavili su loše teksture. Kao na onom buretu iz D3 :d

Hoce li i u ovom delu biti posete Black Mesa Research Labs-u? :D
Bilo bi dobro kada bi onu voznju kroz kanale iz HL2 prebacili na lokacije za koje sam cuo da ce se zvati Dunav i Sava :p :p

Kako ovo spamerski thread, samo spamujete :D :D :D

Quote from Ko To Tamo Peva:

"Sram vas bilo!" :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno