Šta je novo?

Half life 2 i internet aktivacija?

hm jesi cuo za deviance :d

Vamo na zapadu se digla velika prashina oko toga...izgleda da i za SP treba registracija preko Interneta. A ako te Valve registruje da upotrebljavash crackad cd-key loguju tvoju IP adresu i shalju informacije tvom ISP-u trazeci ime, prezime, adresu i XXX $ za odshtetu...

Vala doshlo je i vrijeme da se nekima naplate dazbine...ima ih na zapadu masa koji nikad nisu kupili original.
Kod mene je recimo 50 % originali...dodushe svi su skoro kupljeni po snizenim cijenama... :).

HL2 je zasluzio da se kupi original.

Zasluzio bi da se kupi original, da od nas nisu pravili majmune mesecima... Sad iz principa ima da koristim regularnu verziju... a imam kupon!

Ma cuo sam za Deviance, Razor911 i ostale, ali ovoga puta ce se igra kupovati po stvarnim cenama, izgleda.

Da, a sta je sa tim kuponom, gde da ga unovcimo, registrujemo, uzmemo igru, popijemo pivo......

Verovatno na zapadu.

A ako nemas internet konekciju,
kako ces da odradis aktivaciju igre. :-devil-:

Tu nece biti nikakvih problema, oni ce u specifikacijama na originalnim kutijama reci "Internet connection required for activation" i time sa pravne strane regulisati sve...a sa sustinske strane - bas ih briga za one koji nemaju net.

A1200 je napisao(la):
Vamo na zapadu se digla velika prashina oko toga...izgleda da i za SP treba registracija preko Interneta. A ako te Valve registruje da upotrebljavash crackad cd-key loguju tvoju IP adresu i shalju informacije tvom ISP-u trazeci ime, prezime, adresu i XXX $ za odshtetu...

Jel pomaze ZoneAlarm i njegova opcija "Hide IP address when applicable"?

Pa naći će se neko da omogući nama sa bednim standardom lepu pirate verziju, ako su rusi imali source još pre godinu dana, imaće nadam se i snage i volje da probiju najavljenu zaštitu nekako!

:D :D , pa za brdo aplikacija je potrebna internet aktivacija . I svaku zastitu je moguce zaobici . Ne kapiram cemu paranoja medju vama koji volite da koristite nelegitimni software . Bas bih voleo da vidim koji ce to nas provajder hteti da da informacije 20.000 ljudi sa naseg podrucja ili koliko ce vec osoba odmah "kupit"i HL2 . Pogotovo nekoj firmi za zapada... nemamo ni isti pravni sistem a i nece moci tek tako da se naplate te kazne.

:smash:

Да ли се неко добровољно јавља да се логује са крекованом верзијом па да видимо правну државу на делу. Озбиљно.

Ma hajde, molim te, a sto da nece da daju podatke? Sudski nalog, pod pritiskom Amera pa ce da bude "kuc,kuc" molimo VAs udaljite se od racunara.A ti se posle zali.

Hehe, stavice ih domaci provajderi na spammers blackliste dva dana posle izlaska :)

pa kad je probaljen starforce 3 (dodushe malo teze ali ipak...) zashto se ne bi ni ovo zaobishlo...

Za vas iz Srbije to josh uvjek nije problem...vecinom ste svi na modemima. Problem je meni koji imam broadband i imam istu IP adresu vec neke dvije godine...vrlo lako se moze provjerit ko stoji iza IP adrese. IP adresa ti dodje ko malte ne matichni broj... :crash:

E da, ove sedmice dobijam 100 MBit-a fiber konekciju...20€ mjesechno :smoke:.

Napokon napushtam bljutavih 0.5 MBita-a preko kablovske...taman kad nadolazi HL2. DC++ anyone ? :d

Pa kakve veze ima fiksni IP sa teskocom da te neko pronadje... lepo vide kad si pristupio steemu i sa kog IP-a, traze podatke od providera kom useru je tada dodeljen taj IP i gotovo... Nista mnogo teze nego provaliti fiksni IP, ustvari je procedura ista

Sve u svemu, opusteno, pa ha razbijanju HL2 ce raditi svi moguci i nemoguci timovi hackera, crackera, code brakera i ostalih mahera :D

Bit ce sta ce biti.

A1200 je napisao(la):
Za vas iz Srbije to josh uvjek nije problem...vecinom ste svi na modemima. Problem je meni koji imam broadband i imam istu IP adresu vec neke dvije godine...vrlo lako se moze provjerit ko stoji iza IP adrese. IP adresa ti dodje ko malte ne matichni broj... :crash:

E da, ove sedmice dobijam 100 MBit-a fiber konekciju...20€ mjesechno :smoke:.

Napokon napushtam bljutavih 0.5 MBita-a preko kablovske...taman kad nadolazi HL2. DC++ anyone ? :d

Znas sta, ti i treba da platis igru. Svako ko zivi u normalnoj zemlji treba da plati ono sto se placa, a ako ne zelis onda rizikuj(za glupih 50ak $) i razmisljaj o mogucim posledicama. I na kraju procitaj ponovo svoj komentar i kakvi su tvoji problemi (trajna IP adresa 2 god., 100mb za 20€ ) i mi koji nemamo problem jer smo na modemu!?!?! Mislim ti se radujes 100mbit-noj konekciji zbog DC++, eto sta ti je nas covek :S:

Pu majku mu, a ja 128kbs placam 20€ :( i to ne na mesec nego na 30 dana :d

Milan je napisao(la):
Znas sta, ti i treba da platis igru. Svako ko zivi u normalnoj zemlji treba da plati ono sto se placa, a ako ne zelis onda rizikuj(za glupih 50ak $) i razmisljaj o mogucim posledicama. I na kraju procitaj ponovo svoj komentar i kakvi su tvoji problemi (trajna IP adresa 2 god., 100mb za 20€ ) i mi koji nemamo problem jer smo na modemu!?!?! Mislim ti se radujes 100mbit-noj konekciji zbog DC++, eto sta ti je nas covek :S:

Oladi bre malo, nije to samo do nashih ljudi. 90 % populacije u mojim godinama(ajde ok shto se tiche poznanika :D ) skida igrice (i programe) za PC preko share programa :smash: ovde u Skandinaviji. Ja sam jedan od rijetkih koji makar pokushava da kupi original.

Uzgred ja imam 11001 (ili 19 hexadecimalno :d ) godina :wave: .

Sve mi ovo lici na jos jednu od Valve-ovih "buva". Plasim se da nije i poslednja pred izlazak igre. Mrsko mi je i da pomislim sta nas sve ceka sledece 2-3 nedelje.
Sto se tice aktivacije - PA STA. Kolika je mogucnost da warez scena ne odradi muski i ovaj posao. ,) Za njih ce HL2 biti veoma interesantan poduhvat, pogotovu posle ovakvih prozivki, a uzmite u obzir i rivalitet izmedju timova (npr. prozivka EMPORiO-a i LuZiFeR-a u vezi CS:Sorce-a). :wave:

Poslednja izmena:
Koji ste paranoici :D Ajd sad, svako na pisanje romana po uzoru na Tom Clansy-a (ili kako vec...). Miiiiisim...

Ta aktivacija je samo iformacija koju je moguce (kao i sve do sada) izlazirati. Zato stay cool i skoncentrisite se na neke lepse stvari u zivotu. Ako do sad niste odlucili da HL2 cekate sa mishlju "kad bude, bice", onda mi vas je zao.

Nazad
Vrh Dno