Šta je novo?

hakovanje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BeastMaster je napisao(la):
stigo do 9. nivoa i odustajem :) za mene dovoljno :)
Deveti je lakši nego prvi :)

...

Jos malo hinta za 9
ha******

...

Samo meni je deseti bio laksi nego deveti

Tek kad sam instalirao DW provalio sam skriveni txt i naravno nakon toga prošao nivo :)

Khmm, ne znam da li bi trebalo da pitam mnogo i hoce li biti pomoci :rolleyes: ....aliiiii...da li bi mozda neko bio ljubazan da malo pojasni ovo hackovanje :p ....mislim na koji nachin se ustvari dolazi do tih kodova koje treba deshifrovati i chime se to radi! :rolleyes:
Predpostavljam da je pitanje glupo a odgovor opshiran ali bi voleo da saznam neshto vishe o tome...moze chak i neki link umesto objashnjenja ako imate pri ruci!

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Sta da radim u desetom???

Tek kad sam instalirao DW provalio sam skriveni txt i naravno nakon toga prošao nivo :)
Šta će ti DW za to ;) Imaš Lister iz TotalCmd-a.

Pazi stvarno, to nisam ni primetio :) Šta li je The Creator time hteo da kaže :p (osim pass-a) :)

Pazi stvarno, to nisam ni primetio :) Šta li je The Creator time hteo da kaže :p (osim pass-a) :)

O cemu se radi???

playahater je napisao(la):
Khmm, ne znam da li bi trebalo da pitam mnogo i hoce li biti pomoci :rolleyes: ....aliiiii...da li bi mozda neko bio ljubazan da malo pojasni ovo hackovanje :p ....mislim na koji nachin se ustvari dolazi do tih kodova koje treba deshifrovati i chime se to radi! :rolleyes:
Predpostavljam da je pitanje glupo a odgovor opshiran ali bi voleo da saznam neshto vishe o tome...moze chak i neki link umesto objashnjenja ako imate pri ruci!

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
HINT: For all newbies still don't know what to do: View the source code!

http://scifi.pages.at/hackits/douzehack.htm

gotovo, iscrpljen sam... ne znam dalje....

ovde je 3p da od cifri: 1;1;2;6 ili 1;1;3;4 ili 1;2;2;3 napravis 12 cifara

sto je veopma puno kombinacija....
:confused:

ajde za sledece
vidi u attachu

lucky, to sam i ja našao, ali tu već ne znam šta da radim...za sada :( ipak je to već 13. nivo :)

...

A jesi ga pogledao

...

Mozda ovim

Pa ja sam genije :) hvala Laki :) i tu pravim pauzu, dosta je za danas :)

Re: ...

lucky2001 je napisao(la):
Jos malo hinta za 9
ha******
pa nije poenta da das hint kako da pogode sifru, nego kako da je provale! :D e jesi lik... ;P

u 14-om je u pitanju pravi reverse inzinjering! ;) treba samo dodati jedan alert i stranica ce sama da javi sifru! :happy:

ps. jel provaljujete kako je drasticno manji broj hackova u 15. i 16 lvl? to je zato sto su 1-14 java sprdalice, a 15. je pravi .htaccess hack. ;)

U cemu je fora sa desetim???

klole je napisao(la):
U cemu je fora sa desetim???
fora je da u root direktorijumu za sajt http://www.nesto.com mozes da imas direktorijum "www.bilo_sta.com" (bez navodnika) ;)

Stigo ja do 14. :happy:
Jedino mi je deseti pravio probleme (tnx Bahati)

Kako u desetom moze da trazi pass kad nema skripta koja to pokrece???

ok, ladno do 10-og nivoa :)
lupio sam bookmark pa idem na spavanje
nastavak sutra

Pomozite da predjem 3. nivo ;) (malo mi se spava pa mi mozak uzasno lose radi).

klole je napisao(la):
Kako u desetom moze da trazi pass kad nema skripta koja to pokrece???
vruce! ;) to znaci da onaj source4.js koji si skinuo definitivno nije jedini koji je pozvan sa te strane. sad to spoj sa onim hintom iznad i trebalo bi da ga nadjes.

Do sedmog je lako ali za osmi treba znati malo javu pa ako moze mala pomoc kod osmog?
buni me cancelBubble :confused: a ne bi sad da odustanem

Presao prva dva, ali me treci :hump:

Bahati [SiD] je napisao(la):
vruce! ;) to znaci da onaj source4.js koji si skinuo definitivno nije jedini koji je pozvan sa te strane. sad to spoj sa onim hintom iznad i trebalo bi da ga nadjes.
tj. da budem precizniji, taj source4.js (sa glupostima o primarnim brojevima) stranica i ne poziva! poziva neki drugi source4.js ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno