Situacija je sledeća, klinac pegla fortnite na ps4 vec 6-7 godina. Koliko sam ga razumeo skupio je gomilu retkih skinova, glajdera, pikeksa i sinoc je saznao da mu je nalog hakovan i da mu je neko pokupio sve njegove iteme. Pisali smo odmah epic gamesu i cekamo rezultat. E sad kako je on pegla razlicite platforme i ima naloge gotovo svuda i koji se sad medjusobno povezuju ( epic, nvidia ge force, ps network, steam) zanima me Vaš predlog ili savet - da li te naloge povezivati ili ne? da li korisiti jedan mejl za sve naloge ili za svaki po jednu email adresu? Generalno me zanima kako napraviti najbolju zaštitu jer koliko sam ja uspeo da otkrijem njemu je fortnite nalog "pukao" preko epic gamesa, a ne preko ps network. Mnogo mi ga zao bilo, rasplakao se, pa bih da saznam sto vide da predupredimo takve dogadjaje. Ubacili smo odmah dvofaktorsku zasitu, ali svaki drugi savet bi bio dobrodosao. I ako je neko imao slicnu situaciju , da li je uspeo da vrati nalog i da li je uspeo da vrati iteme. Vidim u poslednje vreme da ljudi imaju pozitivno iskustvo sa epic gamesom i vracanjem naloga.