Šta je novo?

Hakovan LHC akcelerator

Ha! Ništa od crnih rupa, barem ne u skorije vreme :p

Nece to skoro daj do tad da uzivamo u lepoti naseg interneta... :d :) :type:

Mozda su ga stvarno hakovali na kraju, cim je van stroja kao software od moje tv kartice.

^
Kako je dobra fora... Ismejah se ziv!

Ama ljudi,
Cak Noris je uhakovao LHC, sa Nokie 1112 :)

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/14/Nauka/18206/Akcelerator+će+morati+da+čeka+do+proleća.html

Evropska organizacija za nuklearna istraživanja (CERN) saopštila je da će morati da se čeka do proleća da se ponovo pusti u pogon najveći akcelerator čestica na svetu zbog potrebnih opravki i redovnog zimskog zatvaranja.

Kakvo crno redovno zimsko zatvaranje? Pa nije to plaza na Adi Ciganliji!

Meni pre mirise da se neko u startu *****a0, pa sad ispada da su "dzabe krecili".

Redovno zimsko zatvaranje posle samo deset dana rada?! Ma daaaj :)

Da, redovno zimsko zatvaranje je bilo unapred predviđeno u njihovim planovima, pročitao sam to još ranije na internetu. Sada im se vreme potrebno da poprave ovaj kvar spojilo sa tim planiranim zatvaranjem tako da će eksperimente početi tek na proleće

Pošto je u tunelu sada temperatura -271.25 celzijusa treba se zagrijati na sobnu temperaturu, čekaju leto da proverte tunel... :D

Poslednja izmena:
Cuti... Barem mogu ljudi da planiraju zimovanje mirne dushe :d

...a hakovano je uzgred i još nešto (i neko) - ali uklonjeni tragovi, sramota:)

H4x0r1 n4 5v3 5tr4n3 :D

Oćemo slike za uspomenu? :)

Poslednja izmena:
hakeri imaju dovoljno vremena da se spreme za sledeci upad na neki od kompova na netu.

Eh, zimsko zatvaranje, pa zna se zasto -- EPS im je najavio planirane restrikcije struje u zimskom periodu zbog radova na elektricnoj mrezi :d

Nazad
Vrh Dno