Šta je novo?

Hahori Sa Tvmetropolisa !!

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
E pa ovako, da vas cisto obavestim da tvmetropolis se bavi kakerisanjem :D

Dokaz

Znaci moj explorer.exe se povezuje na njihovu irc mrezu sto dokazuje da je najverovatnije neki bot...

U netstatu isto vidim, da sam povezan na njihovu mrezu a nista mi nije upaljeno na kompu sem explorer.exe i osnovnih servisa

Probao sam da end taskujem explorer.exe i izbrisem iz win\ i kad idem new task i ukucam explorer stvori se o5 ...

IP na akoji se explorer.exe povezuje je od metropolisa, uradite whois na njega
;)

Tako da vas cisto obavestim da znate ;)

Poslednja izmena:
jedva cekam da ti vrate mail. zanima me o cemu se radi.

a o tjemu bi se radilo :) neki botitj maji jepi :) sada dal je sbot,rbot,rxbot,urxbot,forbot ko tje ga znati :) zeznuto je to sto je taj neko koji je skompajlirao tog bota stavio mu ime explorer.exe :) tu nastaju *******cije av ti pokaze da je worm ali ne moze da ga obrise :))))

E sad ovako, ja sam bio posalo mail beotelu vezano za ovo, uzvratili su mi sa br. tel-a da ih okrenem, okrenuo sam ih i posle pola sata pokusaja da ma naprave loodim lik je rekao da tje da mi stavi ip na block ka metropolisu ..
u glavnom na sve natjine je pokusavao da mi dokaze kako ja gresi i kako je to nemogutje, sad ... da li se on nerazume ili zele da sakriju istinu je*em li ga ..

U glavnom ja sam pristao da mi stave moj p na block ka njihovom ip-u ...
Da li sam pogresio ili ne ... jeb` ga ...

Nazad
Vrh Dno