Šta je novo?

Hagenuk GPS

mrachni

Čuven
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
630
Imam Hagenuk-ov Routefinder 300 EU,imam problem da ga spojim sa racunarom,nikako ne uspevam,spaja se preko USB kabla,da li je neko upoznat sa ovim uredjajem malo bolje.
I zanima me da li je moguce instalirati na njega Tom Tom mape,inace on koristi trenutno Destinator V5.
Unapred hvala.

mislio sam da napises detaljnu konfiguraciju hardwera i softfera kako bi ljudila makse bilo da ti pomognu. ako bi mogao nekako detaljnije da napises sta ti to ne uspeva pri povezivanju? jel ti komp prepoznaje uredjaj? jel ti u redu usb port? itd..:)

Ovako,uredjaj je spaja preko USB kabla,USB mi radi normalno,uz uredjaj ide softver "Destinator console",e tu nastupa problem,kada se prikljuci uredjaj na komp,XP ga pronadje i instalira kao Microsoft USB Sync,kako i zasto ne znam,napominjem da uz uredjaj idu 4 diska,1 sa gore pomenutim programom sa kojim se ubacuju mape na uredjaj i 3 sa mapama zemalja i puteva,nema nikakvih Drajvera na diskovima za uredjaj.Uglavnom kada spojis uredjaj i startujes program,ne moze nikako da se konektuju,jednostavno program ne vidi uredjaj i ne moze nista da se uradi.Imas opciju SELECT TARGET DEVICE da pronadjes uredjaj ali ne moze,samo izbacuje PROVERI DA LI JE ACTIVSYNC ON I DA LI JE UKLJUCEN UREDJAJ.

Poslednja izmena:
nesto ili nije, ili ne radis, kako treba
ne mogu da ti pomognem
jedino da probas isto to na nekom drugom kompu, kako bi malo preciznije utvrdio gde je problem
poz

Probao sam i na drugom racunaru i isto se desava.

Mrachni probaj da nadjes na netu update za hagenuk gps moguce da su izbacili novi bios.pronadji svoj model i vidi da li ima nesto novo za njega eventualno neko uputstvo za instal. na XP.

Nazad
Vrh Dno