Šta je novo?

HAF X

Hvala :)

Presvukao sam i 6pin jutros uz kaficu :p

dscn1096resize.jpg

dscn1104resize.jpg

Opaaaaa,lep pocetak,nema sta,lepo uredno......samo napred!!!:wave:

Hvala hvala :D

Malo sam se juce zabavljao i rodio se backplate za graficku... E sad, ne znam da li da idem na EK verziju ili na ovu moju?

dscn1137resize.jpg

dscn1144resize.jpg

dscn1145resize.jpg

dscn1146resize.jpg

Jedno pitanje za nekog ko zna :p Jel moze PWM vent da se klasicno poveze na fan controler sa dve zice? Znaci spojim plus i minus na kontroler i tako da kontrolisem broj obrtaja... Logika mi govori da moze al' ko ce ga znati, a ne kocka mi se sa ventilatorima od 14 evra komad :p

Poslednja izmena:
Uuu gde si nabavio to parce mreze ? Bas sam tako nesto imao u planu da stavim kod sebe preko one orig. "honey comb" mreze na vrhu Corsair-a 650D. Btw kako planiras da je ucvrstis na kartu ?

P.S sto se fana tice moze bez problema

Poslednja izmena:
Verovatno nekim plasticnim odbojnicima, kako nebi doslo do kontakta.
I meni se svidja kako izgleda ovj mrezasti backplate.

Mislio sam da stavim onu duplu samolepivu traku po krugic na svaki sraf i onda samo mrezicu stavim preko... Jer ne bih da je busim, svidja mi se bas zato sto je tako u clean fazonu :p A inace ne znam odakle je mrezica, sa nekog matorog kompa kog sam verovatno davno rasturio, skoro je ista kao na mom starom chieftec-u al je uza i duza :p

Hvala za resenje PWM problema :)

Evo ga i 8pin za proc i ofarbani srafovi za blok :)

dscn1175resize.jpg

dscn1182resize.jpg

dscn1194resize.jpg

dscn1163resize.jpg

cime si farbao srafove?

Probaj da ne busis mrezicu prek GPU, mada je pitanje kako ce to stajati na nacin koji si objasnio, slejv mi se dopada, i mene interesuje cime si farbao srafove za montazu?

Evo me, bio sam bez kompa neko vreme, riknuo mi laptop :( Srafove sam farbao obicnim mat sprejem i onda ispekao na 140C 10 minuta :) Dobro se drzi farba, danas sam bas nesto cackao i monitirao... Nema teorije da busim mrezicu, mnogo dobro izgleda ovako pa kako god da se drzi :)

Nego konacno svi delovi na jednom mestu:

dscn1224resize.jpg

dscn1226resize.jpg

dscn1227resize.jpg

dscn1231resize.jpg

Kakav aparat imash i preko chega radish ovakve slike bash se bistro vidi?

Extra su ovi fitinzi, kao i CPU blok, steta sto nisi slikao radijator :)

Kakav aparat imash i preko chega radish ovakve slike bash se bistro vidi?

Nikon CoolPix P300

Extra su ovi fitinzi, kao i CPU blok, steta sto nisi slikao radijator :)

Nije mi palo na pamet :( Cim budem rasklopio slikacu...

Gde je moguce nabaviti ovakvu mrezicu???

Kao sto sam vec rekao, ne znam, nasao sam je na tavanu :p

Evo par slicica testiranja da li sve stoji kako treba itd...

dscn1246resize.jpg

dscn1244resize.jpg

dscn1247resize.jpg

Poslednja izmena:
Mocno izgleda.... gledaj da ubacis i dobro osvetljenje u haf-a..predlazem smd ;)

Mocno izgleda. BTW, meni je lepsa kada je grafka bez one mreze, ne zbog toga sto hocu da mi poklonis, nego sti vise uklapa sa plocom i onim kondenzatorima. Stvarno je sweet setup.

Ovo izlgeda super,a kazi mi da li si iza MB-treya isekao ruper za kablove da powezes power hdd led itd?!?!?! Tako se mnogo dobro utegnu inace ovo za sada je superiska.... Odavno nije bilo dobrog ADM builda....

Sliv si uradio super, mrežica izuva, a slažem se i ja za smd. Ima na buvljaku na metar da se uzme i jeftinije je nego ove ready made kojih ima u IT radnjama. Samo napred.

@S16
Mocan mod, vidim da si odradio profi i onaj kontrolere pomocu moje seme, sve pohvale svaka cast!

Nazad
Vrh Dno