Šta je novo?

HacKing

Master)D(M1nD

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
320
idite na sajt:
http://www.try2hack.nl/
i sa strane kiknite na "start"
ili http://www.try2hack.nl/levels/

Ovo su testovi kako da provaljujes pass-ove username-ove itd itd...
znaci samo da mislis.. ima sada 10 nivo-a i ides redom....

stigao sam do drugog nivoa i neznam kako dalje... verujem da je prosto jer sam provalio mnogo srvari ali nikako da mi uspe ....

evo vama da se vezbate i ako znate da mi pomognete...
GL..

h4x0r i nece vam dozvoliti da probate vise :) :) :)

dada... to znam i ja ..

desni klik > view source > (i nadjes pass)

a za level2 gde nemas desni klik ides : menu bar > view > source > i nadjes isto

ali tamo ti da samo pass ne user name,, a ti ne treba uopste da kucas to jer je to .swf file (shockwawe flash) ... sada ne znam u cemu je trip ... mozda moze da pomogne : http://www.try2hack.nl/levels/level2.swf ili isto tako neka fora da se menja u adress bar-u ... ali fora je u tome sto nije samo level2 nego ima i jos nesto kao sifra i ne mozes da napises 3 u mesto 2 :)

HacKing :type: GL ... i pomozite

Kao sto rekoh meni ne dozvoljava vise nista posle toga - banovali su me! Zapravo poslali na Disney.com :) Mora da su se uplasili mojih hakerskih sposobnosti :) uvideli potencijal and stuff :)

Tip za level 2 : Snimis flash, pa ga decompajliras, pa onda procitas kod i vidis da lepo pise :
if ((txtUsername =="try2hack") and (txtPassword == "irtehh4x0r!")) {

Posle toga mi trazi pass za treci deo, i ako ne odgovorim kako treba kaze back do disney...
sad cu da igram dalje :)

Poz.

Evo java code-a za 3 nivo,medjutim passeord-i ovde navedeni meni nerade (ni PASSWORD ni AbCdE).............
U cemu je fora!

<script language="JavaScript">
<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->
</script>

P.S.Nije ni =PASSWORD ! !

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Evo java code-a za 3 nivo,medjutim passeord-i ovde navedeni meni nerade (ni PASSWORD ni AbCdE).............
U cemu je fora!

<script language="JavaScript">
<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->
</script>
Fora je što su te vrednosti promenljivih navlakuša. Njihove vrednosti se ispituju pre nego što se te dodele izvrše. Znači, pošto nema run-time greške varijable su inicijalizovane ranije. Ako odeš malo iznad videćeš <script src="JavaScript"></script>
Dalje je valjda jasno ;)

Ok!
Ne kapiram!Glup sam! :S:
Ajd sad UPOMOC!
Pregledao sam celu 1 i 2 skriptu (i html kod) i nisam nasao nista pametno osim mozda ItIsSoEasy,ali to nije jos ni za sta.... :type:

POMAGAJ!

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Ok!
Ne kapiram!Glup sam! :S:
Ajd sad UPOMOC!
Pregledao sam celu 1 i 2 skriptu (i html kod) i nisam nasao nista pametno osim mozda ItIsSoEasy,ali to nije jos ni za sta.... :type:

POMAGAJ!
<script src="JavaScript"></script> znači da se na to mesto ubacuje JavaScript kod iz eksternog fajla... a ime fajla je definisano vrednošću parametra src.

<SCRIPT src="[ www_try2hack_nl ]_files/JavaScript.txt"></SCRIPT>

I nemogu da nadjem glupi fajl!
E glup sam,da gluplji ne mogu biti :wall:

Poslednja izmena:
@shtaps: cim pogresis baca te na disney.com > prosto pre ne go sto ucita sajt lupis back :) probaj ponovo da ides pa ako uspes :)
@neo matrix: Provalio sam da treba da snimis ali ne znam kako ??!!!
koji program si koristio da snimis .swf file ?? zato sto nema save target as.. i nema file > save ... Webzip mozda ??? ili mozda si isao na synchronyze ??? aj pomozi.. i kako si posle..

@all: idite na FAQ i tamo procitajte sta pise :)) na kraju kaze kako da hackujes usermanove i pass sa HOTMAIL-a i drugih sajtova.....i ako to neznas kazu ti da se vratis da NINTENDO.... ili tako te fore ... ako posle 10 levela ne znas da hackujes pass-ove sa drugih sajtova onda si N00B ... :p

Googlirajte i nadjite jos takvih sajtova jer ima MASA :)

HacKings :type: >> :-devil-:
:eyebrows:

Twix je napisao(la):
<SCRIPT src="[ www_try2hack_nl ]_files/JavaScript.txt"></SCRIPT>

I nemogu da nadjem glupi fajl!
E glup sam,da gluplji ne mogu biti :wall:

Sad sam se setio jedne epizode Crne Guje ;) Ono kao kada Crna Guja kaze da je glup (jer je nesto prevideo), a Boldrik i Dzordz u sred pucnjavce na boristu, ustanu i kazu da su glupi i da nema glupljih od njih (dok meci samo spartaju pored njih), i tu se prepiru ko je gluplji :)

Dajte bre ljudi, ovo je vrlo staro...

Master)D(M1nD je napisao(la):
@neo matrix: Provalio sam da treba da snimis ali ne znam kako ??!!!
koji program si koristio da snimis .swf file ?? zato sto nema save target as.. i nema file > save ... Webzip mozda ??? ili mozda si isao na synchronyze ??? aj pomozi.. i kako si posle..

Pa swf sam snimio iz plug ina za maxthon, a dekompajlirao sam ga sa : Fklash Decompliler-om :)

Poz.

Total commander-om odes u temp internet... i listerom nadjes sifru.

Momci ja sam za 2 minuta stigao na treci nivo jer sam samo pokupio url za njega iz source koda uostalom taj sajt ima istoriju ... mozda nije pravi nacin ali ja predjoh

Nazad
Vrh Dno