Šta je novo?

HacKing

Master)D(M1nD

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
320
idite na sajt:
http://www.try2hack.nl/
i sa strane kiknite na "start"
ili http://www.try2hack.nl/levels/

Ovo su testovi kako da provaljujes pass-ove username-ove itd itd...
znaci samo da mislis.. ima sada 10 nivo-a i ides redom....

stigao sam do drugog nivoa i neznam kako dalje... verujem da je prosto jer sam provalio mnogo srvari ali nikako da mi uspe ....

evo vama da se vezbate i ako znate da mi pomognete...
GL..

h4x0r i nece vam dozvoliti da probate vise :) :) :)

dada... to znam i ja ..

desni klik > view source > (i nadjes pass)

a za level2 gde nemas desni klik ides : menu bar > view > source > i nadjes isto

ali tamo ti da samo pass ne user name,, a ti ne treba uopste da kucas to jer je to .swf file (shockwawe flash) ... sada ne znam u cemu je trip ... mozda moze da pomogne : http://www.try2hack.nl/levels/level2.swf ili isto tako neka fora da se menja u adress bar-u ... ali fora je u tome sto nije samo level2 nego ima i jos nesto kao sifra i ne mozes da napises 3 u mesto 2 :)

HacKing :type: GL ... i pomozite

Kao sto rekoh meni ne dozvoljava vise nista posle toga - banovali su me! Zapravo poslali na Disney.com :) Mora da su se uplasili mojih hakerskih sposobnosti :) uvideli potencijal and stuff :)

Tip za level 2 : Snimis flash, pa ga decompajliras, pa onda procitas kod i vidis da lepo pise :
if ((txtUsername =="try2hack") and (txtPassword == "irtehh4x0r!")) {

Posle toga mi trazi pass za treci deo, i ako ne odgovorim kako treba kaze back do disney...
sad cu da igram dalje :)

Poz.

Evo java code-a za 3 nivo,medjutim passeord-i ovde navedeni meni nerade (ni PASSWORD ni AbCdE).............
U cemu je fora!

<script language="JavaScript">
<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->
</script>

P.S.Nije ni =PASSWORD ! !

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Evo java code-a za 3 nivo,medjutim passeord-i ovde navedeni meni nerade (ni PASSWORD ni AbCdE).............
U cemu je fora!

<script language="JavaScript">
<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->
</script>
Fora je što su te vrednosti promenljivih navlakuša. Njihove vrednosti se ispituju pre nego što se te dodele izvrše. Znači, pošto nema run-time greške varijable su inicijalizovane ranije. Ako odeš malo iznad videćeš <script src="JavaScript"></script>
Dalje je valjda jasno ;)

Ok!
Ne kapiram!Glup sam! :S:
Ajd sad UPOMOC!
Pregledao sam celu 1 i 2 skriptu (i html kod) i nisam nasao nista pametno osim mozda ItIsSoEasy,ali to nije jos ni za sta.... :type:

POMAGAJ!

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Ok!
Ne kapiram!Glup sam! :S:
Ajd sad UPOMOC!
Pregledao sam celu 1 i 2 skriptu (i html kod) i nisam nasao nista pametno osim mozda ItIsSoEasy,ali to nije jos ni za sta.... :type:

POMAGAJ!
<script src="JavaScript"></script> znači da se na to mesto ubacuje JavaScript kod iz eksternog fajla... a ime fajla je definisano vrednošću parametra src.

<SCRIPT src="[ www_try2hack_nl ]_files/JavaScript.txt"></SCRIPT>

I nemogu da nadjem glupi fajl!
E glup sam,da gluplji ne mogu biti :wall:

Poslednja izmena:
@shtaps: cim pogresis baca te na disney.com > prosto pre ne go sto ucita sajt lupis back :) probaj ponovo da ides pa ako uspes :)
@neo matrix: Provalio sam da treba da snimis ali ne znam kako ??!!!
koji program si koristio da snimis .swf file ?? zato sto nema save target as.. i nema file > save ... Webzip mozda ??? ili mozda si isao na synchronyze ??? aj pomozi.. i kako si posle..

@all: idite na FAQ i tamo procitajte sta pise :)) na kraju kaze kako da hackujes usermanove i pass sa HOTMAIL-a i drugih sajtova.....i ako to neznas kazu ti da se vratis da NINTENDO.... ili tako te fore ... ako posle 10 levela ne znas da hackujes pass-ove sa drugih sajtova onda si N00B ... :p

Googlirajte i nadjite jos takvih sajtova jer ima MASA :)

HacKings :type: >> :-devil-:
:eyebrows:

Twix je napisao(la):
<SCRIPT src="[ www_try2hack_nl ]_files/JavaScript.txt"></SCRIPT>

I nemogu da nadjem glupi fajl!
E glup sam,da gluplji ne mogu biti :wall:

Sad sam se setio jedne epizode Crne Guje ;) Ono kao kada Crna Guja kaze da je glup (jer je nesto prevideo), a Boldrik i Dzordz u sred pucnjavce na boristu, ustanu i kazu da su glupi i da nema glupljih od njih (dok meci samo spartaju pored njih), i tu se prepiru ko je gluplji :)

Dajte bre ljudi, ovo je vrlo staro...

Master)D(M1nD je napisao(la):
@neo matrix: Provalio sam da treba da snimis ali ne znam kako ??!!!
koji program si koristio da snimis .swf file ?? zato sto nema save target as.. i nema file > save ... Webzip mozda ??? ili mozda si isao na synchronyze ??? aj pomozi.. i kako si posle..

Pa swf sam snimio iz plug ina za maxthon, a dekompajlirao sam ga sa : Fklash Decompliler-om :)

Poz.

Total commander-om odes u temp internet... i listerom nadjes sifru.

Momci ja sam za 2 minuta stigao na treci nivo jer sam samo pokupio url za njega iz source koda uostalom taj sajt ima istoriju ... mozda nije pravi nacin ali ja predjoh

Vrh Dno