Pa da u principu je glup kako god i ja da gledam sada
posto ovo koliko sam skontao niko nije probao pa da znamo da je ovo glupost i da nema nikakvog smisla i da se nedobija nista na brzini Win-a, ucitavanja igrica, programa itd.
(@Stormwatch - da neko sa 1,5 TB smanji na "govance" od 300GB zbog 10-15Mb/s vise read/write (iako test potencira ka tome) u varijanti kao storage HDD, mislim da mora biti budala)
@Zeleni zub - ni ja se nebih slozio sa naslovom, posto ipak nisu odradili ucitavanje Win, Games, programs
@Stormwatch
1. Nemozes reci da je nesto bullshit a da nisi ni probao
2. Neznam da li imas ili da li si probao SSD, ja sam zamenuo Veloci-a za Falcon-a, tako da bi sad ako ne makar po mome misljenju onda po tvome definitivno kao trebao da budem zadovoljan sto se tice systemskog HDD, ali eto pogresi co`ek mozda sam nekad i ja, mozda i ti ...
3. Na svom prenosnom HDD-u od 320Gb sam napravio jednu particiju od 26,2 Gb, ovaj drugi deo HDD-a mi ni netreba jer dobio sam 1Mb bolji read/write tako da mi sad brutalno radi i nemoras cekati vec su se dosetili i super sam zadovoljan
---
Suma sumarum, da definitivno gloop thread, ***
neki drugi mozda bude bolji,
bolje otici na neko `ladno pivo ovih dan umesto citati ovaj thread
A i najbolje ovako nesto probati sam, pa je covek bogatiji za jedno dobro ili loshe iskustvo i jedan period siromasniji za jedan HDD
-> Tko ne leti, nevrijedi <-