Šta je novo?

gx-x sakupio 10K postova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma čovek je skroman i stidljiv ( :d ), i nije mu prijatno kad se otvori tema o njemu.

Evo 500 dinara od mene ;) i Overkill-u pivo :)

ok.. za sada imamo 1000din (ja i vkozomar) i mnoogoo piva (ostali).
Ajde ljudi... izvrnite dzepove!!!

Poslednja izmena:
Vreme je da se zavrsi sa ovim :)

Locked.

Jaooo :D

Pa sta bih reko...hmm

Prvo, zelim da se zahvalim svima koji su me trpeli sve ove godine ! :D Nadam se da cete me trpeti i dalje u godinama koje slede :) :wave:

Drugo, zalim posebno da se zahvalim yooyo-u koji je pokrenuo ovu temu ! Veoma velikodusno od njega !
Medjutim, zaista nema potrebe da sakupljate bilo kakav novac niti da kupujete nesto. Mislim, sramota me je bre :d Ako ista sakupite molio bih vas sve da taj novac prilozite u neke dobrotvorne svrhe ili kupite nesto nekom kome je zaista potrebno !
Nisam se trudio da napravim sve ove postove niti cifru koju sam napravio smatram nekim posebnim dostignucem. Kao i vecina ovde, na forum sam dosao da nesto pitam, naucim i saznam. Kasnije se to pretvorilo i u druzenje, zbog cega mi je veoma drago.
U vrmee kad sam se prikljucio forumu nisam mogao ni da pretpostavim da se na ovakvim mestima (forumima) mogu steci prijatelji, poznanici isl. Oh boy was I wrong !
Na ovom forumu sam stekao mnogo prijatelja sa kojima se danas druzim, dopisujem, saradjujem i tako dalje. Ovo je samo po sebi vise nego dovoljna nagrada od ovog foruma i ove zajednice ! :)

Neko je rekao da bih mogao da napisem malo o tome kako sam napravio sve ove postove.
Iskreno, nisam se trudio uopste. Jednostavno, pricljiv sam i komunikativan, a volim i da se raspravljam. Dobar deo postova je upravo u raspravama, a drugi deo je, nedam se, u vidu neke pomoci drugima, bilo da je neki savet, objasnjenje ili pojasnjenje. Nekima sam pomogao, neke sam nazalost i vredjao, sa nekima sam se zezao i salio (spamcina :D ), "lak sam na tastaturi" i ne ustrucavam se da iznesem svoje misljenje ili stav. Pretpostavljam da je to to, 6 postova dnevno, 4 godine i eto...

E sad, lagao bih kad bi reko da ovde nisam proveo dosta vremena. Ne samo da sam proveo dosta vremena, vec sam maltene stalno ovde, na bench forumu. To je tako zbog prirode posla kojim se bavim i kojima sam se bavio. Stalno sam za racunarom, bilo da sam u kancelariji ili kod kuce. Browser i bench su mi stalno u pozadini i svako malo se alt-tab u njega da vidim sta ima novo, da malo odmorim mozak od redovnih aktivnosti koje obavljam.
Dakle, nije to vreme posveceno samo benchu, vec kao sto rekoh, radim za racunarom pa je to sve eto na jednom mestu i lako dostupno zahvaljujuci ovim danasnjim tehnologijama.
Siguran sam da su i ostali sa velikim brojem postova u istoj ili veoma slicnoj situaciji/atmosferi.

Ne znam sta bih jos napisao.

Zahvaljujem se svima jos jednom i molim vas, ako vec zelite da date neki novac, usmerite ga tamo gde je potrebniji ! Ne zelim da ispadne da ja sad glumim neku skromnost, vec jednostavno, zivim u solidnom komforu, sve sto mi je potrebno uglavnom imam, ako nemam- nabavicu. :)

:wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno