Šta je novo?

gx-x sakupio 10K postova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
.. i red je da dobije neku nagradu od becha.. npr zlatni sat ili mozda neki od ovih:
http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/

Posto bench zajednicu dozivljavam kao vrlo humanu (nedavno su se skupljale pare za kola) mogli bi da prilozimo neki dinar i narucimo jedan od satova koje gx-x izabere. Cena je oko 100e. Dakle... da li bi prilozili neki dinar za sat?

.. i red je da dobije neku nagradu od becha.. npr zlatni sat ili mozda neki od ovih:
http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/

Posto bench zajednicu dozivljavam kao vrlo humanu (nedavno su se skupljale pare za kola) mogli bi da prilozimo neki dinar i narucimo jedan od satova koje gx-x izabere. Cena je oko 100e. Dakle... da li bi prilozili neki dinar za sat?

A da mu kupimo neki Seiko sa graviranom posvetom, nesto u stilu "club 10.000" :banana:

btw.. gx-x bi mogao da nam otkrije tajnu kako je uspeo da sakupi 10K. Koliko mu je vremena trebalo, kakve je poteskoce imao, ...

Ja sam vec dao 5 zvezdica temi :D:d Vrh tema u najavi

Naravno, sve cestitke gx-xu za 10000 i njegovom ostrom peru :D

Poslednja izmena:
Naravno da ne bih dao nista.

Predlazem da se ovaj tred zakljuca a autor okuje i baci u tamnicu :)

Edit: i gx-x isto u tamnicu.

Edit2: i svi koji postuju isto...

Poslednja izmena:
Lepo sam rekao ja, jedan je gx-x :D
Svaka cast cika Mare, 'ajmo svi jedan aplauz!!!
I stvarno, mogla bi da kane neka nagrada za coveka, zasluzio je, zar ne?
Ako nista, bar spam-uje kvalitetno :D....

Poslednja izmena:
Tacno na danasnji dan 20.02.2004.godine gx-x je pristupio ovom forumu.Za cetiri godine ima 10k postova ili 6.8 dnevno.
Pravi jubilej.

nazad na temu.. da li bi ste prilozili neki dinar... 100-500.. treba nam oko 9000 din za neki od satova sa pocetka.. ili ako znate neki drugi prikladniji. Evo ja bi dao 500 din.

A sta onda npr. Silver zasluzuje?

A sta onda npr. Silver zasluzuje?

Pa i njemu cemo da kupimo, sto da ne, svaki clan foruma koji skupi 10K postova, trebao bi da bude nagradjen....
P.S. Ja hocu isto da uplatim, sto da ne :d

Sto da se ne prilozi, kad smo prilagali delove za kola i sastojke za proju, drugarice, zaove i svastike, onda MORA i za gx-x-a...

Silveru ide posrebrnena daska za surfovanje, a peci spajdermen :)...

btw.. gx-x bi mogao da nam otkrije tajnu kako je uspeo da sakupi 10K. Koliko mu je vremena trebalo, kakve je poteskoce imao, ...

Ma kakve teškoće - njemu to urođeno. Prirodni talenat . . .
Predlažem da mu poklonimo bokserske rukavice koje će da navuče svaki put pre nego što se uloguje na forum.

VIP se ne dobija i nece se dobijati automatski po broju postova.

Svaka cast spameru ! :d

Prvih 10 membera po broju postova su napisali vise od 90 000 postova ovog foruma (kojih ima oko 1.22 miliona inace) :) Jos malo i tu smo kod 10% :)

@yooyo: ima'l gde da se kupe ti satovi kod nas?

Poslednja izmena:
Ha, a u prvih 10 deseti je... :d

Nego, nesto gledam gx-x je ispod 10k :D

Poslednja izmena:
Ево ја не бих дао ни динара. Можда није пуно али је бар искрено и од срца :d

a sta ako je chiter ???Salim se :)
podrzavam akciju!

Postideli ste coveka. Ima 10k postova, a ovde ni jedan jos nije ostavio! Od mene nece dobiti pare, vodim ga na pivo! U stvari na vise piva!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno