Šta je novo?

GUN -optimizacija - zahtevnost

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
Evo kakav problem imam sa ovom igrom:

Igram GUN, u 1024x768, advanced grafika na med, distance na med, i ukljuceni svi scenski detalji, isti problem je i sa 4x AA, ako se iskljuce scenski detalji, a ukjluci AA.
Racunar je DFI NF4x, Sempron 2500+ na 2,5 Ghz, 1 gb 3200 rama, 6600GT, hard disk stari od 30 gb 7200 Maxtor IDE, ali ispravan sasvim. Drajveri za grafiku 78.xx zvanicni.
Igra lepo radi na konstantno 30 frejmova, i najednom tek padne na 8-9 i posle 1 sekunde vrati se na 30, pa tako neko vreme pa opet padne na 9 frejmova. Da li to jednostavno hardware ne moze bolje da izvede ili drajveri nisu odgovarajuci ili ne znam ni ja sta, ali cudno mi je da konstanto radi u 30, pa onda tek padne i odmah se vrati na 30?

Poslednja izmena:
Izvini mozda glupo pitanje ali kako si je instalirao ? ja sam probao ali instaler setup ne radi

mozda ti cita sa harda,pa u tom trenutku malo secne.
ne verujem da ti ta jedna sekunda nesto preterano remeti uzivanje,,,

Prijatelji malo ste zakasnili sa odgovorima vec sam zavrsio sa igranjem iste, nije samo kod mene i kod drugih ljudi radi isto bilo na kojim podesavanjima, cak i u 640x480. Znaci ljudi koji su pravili igru su nesto zeznuli.

Kako sam instalirao, pa prosto bre, doduse mozda ne mozes da pokrenes instaler jer ti je u image fajlu, Alkohol ili Deamon Tools, i instaliraces bez problema.

Poslednja izmena:
Vrh Dno