Šta je novo?

GUN je EXTRA!

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
GUN uskoro!!! igra tipa kao GTA samo u XIV v ;)

Neversoft Entertainment i Activision javljaju da je PC naslov GUN krenuo u distribuciju i da će se uskoro naći u prodavnicama.

GUN vas inače stavlja u čizme opakog revolveraša sa divljeg zapada, koji se zove Colton White. Radnja igre je smeštena u XIV v. kada je Amerika bila bez zakona i reda. Vreme požude, pohlepe i nasilja... pa ko preživi pričaće.
p.s. evo malo shatova iz doticne igre ,mislim iskreno da igra obecava !!!
http://www.msxbox-world.com/xbox360/screenshots/screenshots/74/GUN.html

POzdrav :wave:

Ako me secanje ne vara, Amerike nije ni bilo u XIV veku :D

Vidjecete igra ce definitivno biti veliki HIT!
POz...

Falcon je napisao(la):
Ako me secanje ne vara, Amerike nije ni bilo u XIV veku :D
Dobro te sluzi secanje, sta je par vekova gore-dole, glupostima nikada kraja :D

lol
malo si se *****ao za period.u pitanju je (po screenovima koje sam gledao) XVIII ili XIX vek:)

btw,igra se pojavila na nforceu.na gamespotu je dobila samo 7.4,ali je ja sigurno uzimam,najverovatnije ce mi se naci na hardu do petka,pa javljam utiske.

SINTER je napisao(la):
btw,igra se pojavila na nforceu.na gamespotu je dobila samo 7.4,ali je ja sigurno uzimam,najverovatnije ce mi se naci na hardu do petka,pa javljam utiske.

Hm, original tako brzo? Pricamo o originalu, zar ne? Ako ne onda neka ovo bude poslednji put ovakve "najave", ok?

hmmmmm,da,naravno.postoji jos nesto sem originala?

no problemo.

Plemenita americka istorija...

Po traileru koji sam gledao igra je uzasna. Bez imalo smeka. Jeste li nekada videli u vestern filmovima da headshot otkida glavu (mnogo bi lepse bilo da je u pitanju sesir)? Da eksploziv razbija ljude u gomilu delica. Suvise krvavo, suvise surovo. Sve lici na Soldier of Fortune na Divljem zapadu. Nemam nista protiv surovosti u igrama, ali tome nije mesto u ovakvoj igri. Promasaj.

Pa klasika za PC igru. Ne bi me chudilo da se na pola igre pojave duhovi i mumije :)

Red dead revolver od Rockstara je i dalje nenadmashiv...

Evo trebalo bi sjutra doticnu igru da kupim ,pa javljam utiske ;)
POz...

Ja mislim da je to josh jedna igra neiskorishcenog potencijala. Nisam je igrao ali sa gamespot-ovog trailera sam mogao da zakljuchim. Shteta. :wall:

Poslednja izmena:
Ja sam brisao sto imam i dalje nameru da cinim jer se i dalje krecete u zoni off topica i to zestoko. A i ti guru vise sa tim konzolama odmori malo....
A i ganc novi katanac sam nabaviJo pa... :eyebrows:

Poslednja izmena:
svaka cast marti, posteno si odradio posao ! :) imas 3 bambija od mene :)

Znaci....igra je toliko glupa da je nepotrebno davati bilo kakve komentere.

Upravo se izigrah sa Gun-om :type: !Igre je extra.Gta smesten u Dodge City.
Jasete konje,borite se protiv kojekavog sljama,mozete da radite kao pomocink serifa,pony ekspres...Obracuni kod O.K korala, ma ekstra,a sve to prati i dobra prica,grafika koja nije losa i zvucni efekti :,,: koji kao da su potekli iz nekog filma sergio leonea(valjda sam dobro napisao)!
Topla preporuka!

Pozdrav

Ja sam je bukvalno, ali bukvalno, obrisao posle 10 minuta. Mozda sam glupav, mozda sam previse razmazen, a mozda jednostavno nisam uspeo da vidim prave vrednosti igre.

Videcemo...

A jel igirca u trecem licu isto kao GTA? Koja je prica? O cemu use radi, ime inicira pucacinu?

THE SERB je napisao(la):
Upravo se izigrah sa Gun-om :type: !Igre je extra.Gta smesten u Dodge City.
Jasete konje,borite se protiv kojekavog sljama,mozete da radite kao pomocink serifa,pony ekspres...Obracuni kod O.K korala, ma ekstra,a sve to prati i dobra prica,grafika koja nije losa i zvucni efekti :,,: koji kao da su potekli iz nekog filma sergio leonea(valjda sam dobro napisao)!
Topla preporuka!

Pozdrav

Bez uvrede, ali ti verovatno zadnje sto si igrao je Hexen! :trust:
GUN je shit i tu nema diskusije...

Milan82bh je napisao(la):
Nemoj....bolje skini Harry Potter And The Goblet Of Fire vise ces se naigrati.
E sad ga bas pretera
znam da je gun svuda lose ocenjen ali ocu licno da vidim na sta lici

evo ja sam danas malo odigrao,i utisci mi nisu uopste negativni.mislim,igra se i ne razlikuje mnogo od ostalih portova sa konzola.grafika je na nivou PS2,komande su predvidjene za gamepad,kamera je malo cudna itd.
ali je feeling wild westa odlicno ubacen u igru.tu je sav smek koji imaju stari dobri kaubojci.kada se svi detalji stave na max igra i ne izgeda tako lose,a vremenom sam se i privikao na komande.prica nije losa,drzi paznju.kasnije postaje da biva malo tesko na normal.ja sam se dosta mucio oko nekoliko zadnjih bosova.cinimi se da je igra dosta kratka (posto mi je ostalo samo jos da ubijem jos jednog baju,i ako ne bude nekih naglih zaokreta u igri to bi trebao da je kraj.

znaci,gun je prosecno ostvarenje,mozda cak i malo iznad proseka,koga je unistila losa grafika,i los komandi sistem.malo je besmileno da tvrdite da je igra ******,a da niste proveli ni pola sata uz nju.

Probao sam igru i izgleda da ce posle 10% odradjenog da se uninstalira. Grafika je ipak prosecna, Ai je ocajan, a misije su smesne. Osim primarnih imas i sekundarne zadatke, a mozes i konjica da jases, koji moze da kaska, galopira, preskace i ubija kopitama. Neobicna igra, ali brzo zasiti.

evo,ja mislim da sam stigao do zadnjeg bosa,koga nikako ne mogu da predjem.
ne mogu da kazem sta mi se svidja kod igre.grafika je losa,prica izlizana,AI ocaj,mizije jednolicne,,,
ali mi je valjda gotivan wild west fazon.mozda se igra jos nekom svidi.vredi probati,mozda vi budete bas taj:)

kad treba da izadje onaj novi desperados ?

Ma igra je vrh!
Pravo osvezenje posle kojekvih superspecijalnihurbanpolicijskihantidemonnadrugojplaneti pucacina!
A ja vam se u ime tvoraca igre izvinjavam sto igra nema 16XAA i sta ti ja znam kakve efekte ali kakva takva mi se bas svidja!
Prava razbibriga posle naprnog dana na poslu!
Mozda vi svi radite poslove koje volite i niko vas nesto preterano ne zeza u zivotu ali meni ovo dodje bas kao neki magicni preparat :bottle: za nervni zivci sto bi reko tata Zika!
IDI BEGAJ!

POZDRAV!

kad treba da izadje onaj novi desperados ?
zadnji put kada sam gledao,pisalo je 1 feb 2006,mrzi me opet da proveravam.
ali i tu se uvodi pogled iz prvog lica,za borbe,dok ce za sunjanje,i planiranje taktike biti izometrijski pogled.ja sam mnogo gotivio keca.ovo,veoma lako,moze da ispadne njesra.

Zavrsio sam je. Konacan status 56.1%. Odradjene sve primarne i nekoliko sporednih misija.

Meni je igra odlicna, iskace iz klasike i prsto mami, dosao sam do samog kraja za nekih 4-5 sati igranja, i sad se znojim za zadnjim tipom kojeg trebam roknuti, frka teska, ako je neko provalio kako taktiku dobro bi doslo, da skratim muke :) Grafika je mogla biti malo bolja, jedini minus je optimizacija, meni igra stucne za 1 sec, negdje sam citao da pici 30 frame-ova pa padne na 1 ili sl. ali je 99% igrivo na high detaljima, mozda ce neki patch ta sredi stvar,...

Nazad
Vrh Dno