Šta je novo?

Gumice na PS2 gamepadu?

Canonada

Čuven
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
620
Gde mogu da zamenim gumice na sonijevom PS2 gamepadu,one ispod na krstica su propale od koriscenja,izgleda.Da li postoji neki servis ili privatnik koji radi to u BG?

Nemam pojma,a i ne bih znao da ih zamenim,hteo bih da to uradi neko ko se razume,znate li nekog ko se time bavi,verovatno neko ko servisira ps2?

Možda ljubomir sa emuglx-a, sad ću da ga pitam, a možda je i ovde aktivan, u svakom slučaju, javljam ti do kraja dana

Da ne otvaram temu u PC sekciji mene bi isto zanimalo ko to radi ali mene interesuju gumice za Logitech dual Action, krstic mi je propao a ostalo je ko novo tako da ako znate da li to neko radi baci neki broj na PM thx.

Ne pada mi na pamet da koristim nista drugo osim ps2,a NS mi nikako ne odgovara!Ako neko zna ko to radi u BG,neka javi!

PS2 je oznaka za konzolu PlayStation 2, a DS2 je oznaka za gamepad koji koristiš na PS2, DualShock 2 :) DualShock 2 kontroler iliti oficijelni kontroler za PlayStation 2 :D

Izvini molim te sto nisam napisao ps2 gamepad!U svakom slucaju necu da kupujem novi zbog gumica,ovaj je odlican,a svojevremeno sam ga platio 25e!

Ajde pomagaj,nadji majstora:)!Mada pretpostavljam da to i nije neka filozofija da se zameni,samo sto nemam gumice...

Ako pasuju one sa DS3 zameniću ti ja.

Ali moraš da dokažeš poreklo novca za tih 25€. :D
(ja sam mnogo skuplje gamepadove u vatru bacao) :)

Samo da iskopam gde je ostatak gamepadova palih u borbi...

Poslednja izmena:
ljudi...imam ,sad vec old school, ps3 varijantu od 20gb...pre toga sony 1 i 2...da sam nosio stalno da mi neko drugi menja gumice....dosad bih kucu dao na to:)
elem...nikakve filozofije tu nema...ako posedujete one tanke srafcigere..(casovnicarske:)
paket gumica nije jeftin ~~400din...al kad se uzima na vise ...izadje 5kom za 1000din....druga je stvar sto pet paketa necete moci da potrosite za 10 god:)
btw...na stadionu vojvodine u ns-u je uvek bilo tih gumica...kome treba,,,nek se cimne:)

Vrh Dno