Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gde mogu da zamenim gumice na sonijevom PS2 gamepadu,one ispod na krstica su propale od koriscenja,izgleda.Da li postoji neki servis ili privatnik koji radi to u BG?
Da ne otvaram temu u PC sekciji mene bi isto zanimalo ko to radi ali mene interesuju gumice za Logitech dual Action, krstic mi je propao a ostalo je ko novo tako da ako znate da li to neko radi baci neki broj na PM thx.
Sada sam se čuo sa njim, on je iz NS-a, vidi se da zna kako se to radi i čime, jedino ako ti je cim da mu šalješ za NS ili ti se ne isplati, ne znam. Ali znam da je nov DS2 1800din. kod nas tako da može i to da bude rešenje
PS2 je oznaka za konzolu PlayStation 2, a DS2 je oznaka za gamepad koji koristiš na PS2, DualShock 2 DualShock 2 kontroler iliti oficijelni kontroler za PlayStation 2
ljudi...imam ,sad vec old school, ps3 varijantu od 20gb...pre toga sony 1 i 2...da sam nosio stalno da mi neko drugi menja gumice....dosad bih kucu dao na to
elem...nikakve filozofije tu nema...ako posedujete one tanke srafcigere..(casovnicarske
paket gumica nije jeftin ~~400din...al kad se uzima na vise ...izadje 5kom za 1000din....druga je stvar sto pet paketa necete moci da potrosite za 10 god
btw...na stadionu vojvodine u ns-u je uvek bilo tih gumica...kome treba,,,nek se cimne