Šta je novo?

Guitar Hero

• Začetnik teme Začetnik teme Sirena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sirena

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2008
Poena
350
Skinuo sam Guitar Hero World Tour za PC i malo probao da igram na tastaturi ali mi se cini da komande ponekad kasne i da se jednostavno ne registruju.
To je neki bug ili je do same tastature?

Options -> Calibrate lag.

Ako imas bezicnu tastaturu, mozda ti ona stvara poveci lag. Sa bezicnom je mislim nemoguce igrati.
Ako imas zicnu 🙂, onda kalibrisi.

Imam bezicnu tastaturu, nije mi palo na pamet da upravo to sto je bezicna moze da pravi problem.
Imam negde neku zicnu tastaturu pa cu probati sa njom.
Hvala

Pa bezicna veza je sigurno sporija od zicne, na relativno malim rastojanjima, u ovoj situaciji od ~ 1m 🙂.
Dovoljno je i da malo kasni bezicna za zicnom, pa se oseti, jer su milisekunde u pitanju.

Dugo sam igrao kuci na zicnoj tastaturi bez problema, rasturam kako "sviram" 🙂.
Otisao do ortaka, njemu instalirao igru, on ima bezicnu tastaturu, i nisam mogao da pohvatam nijednu notu 😀.

Ima logike u tome sto kazes.
Doduse, batalio sam GH, nasao sam FretsOnFire sa `iljadu pesama gde ima bar 200 koje volim 😀

Pa prezentacija nije tako sarena kao Guitar Hero ali sama poenta igre je ista. Plus sto ima mnogo vise pesama i free je 😉.

Definitivno je bolje igrati sa zicnom tastaturom, nebo i zemlja.
Sto se tice same igre, kao sto neko rece nije toliko sarena ali je poenta ista. Sto bi rekli "isto sr*(e drug pakovanje.
Doduse GH je gotivniji zbog bubnja ( valjda ce jednog dana i bubanj da ubace u FoF ) ali za FoF ima mnogo vise pesama. Ima mnogo paketa, ja sam nabavio onaj sa soma pesama.
Spisak je u attachu, ne mogu da postujem zbog broja karaktera.

Prilozi

Ovaj GH je meni bio dobar zato sto sam mogao da igram kao basista, nisam ti ja za solaze 🙂 A bubnjeve je tako glupo ''svirati'' na tastaturi da je to neopisivo...

Poslednja izmena:
Pa prezentacija nije tako sarena kao Guitar Hero ali sama poenta igre je ista. Plus sto ima mnogo vise pesama i free je 😉.

Nije stvar u sarenilu samo.
Zvuk je kvalitetniji, glasovna izvedba...
Nebo i zemlja.

Sama cinjenica da FoF ima hiljadu pesama sve govori.
Ja sam gledao kako se prave pesme za GH3, izvodjaci (gitaristi) su oblacili ona motion sensitive odela, pa su im specijalnim kamerama snimali pokrete, nisam siguran da su to za sve pesme/ izvodjace radili, ali za mnoge jesu.
O zvuku da ne govorimo, Santana u GH3, orgazam elektricni :guitar: :,,:.

Poslednja izmena:
Kako to mislis zvuk je kvalitetniji?
Ja nisam primetio apsolutno nikakvu razliku izmedju nekih pesama koje se nalaze u obe igre. Apsolutno isto zvuce.

Nazad
Vrh Dno