Šta je novo?

Guitar Hero controller

Da, to je bash igra nastala po uzoru na GH, pa i lichi na nju, probao sam je davno kada se pojavila, ali nisam tako da drzim tastaturu kao gitaru, neki prijatelji su mi prichali da tako igraju i kazu da je ok, ali se ne moze porediti sa pravom verzijom i gitarom ;)

BTW-Konacno sam posle mnogo muke uspeo da ubacim svoje pesme u GH2!!!!

Ja sam odustao od toga. Probao sam GH2 Hackers edition, i nema dve pesme gde je sve sinhronizovano kako treba i da je uradjeno kao da svirash pesmu iz "prave" igre. Fora je u tome shto u igri oni nisu ubacili obichan mp3 koji svira u pozadini, vec su sve pesme odsvirane ponovo pa su odvajali kanale, pa se tako ona gitara koju svirash, jache chuje, taman onoliko da jasno chujesh shta svirash, i ako prestanesh da svirash necesh ni chuti gitaru, dok je to ovde obichan mp3 koji svira bez obzira shta radio, pa nemash osecaj bash da si to ti :)

Poslednja izmena:
Da,apsolutno si u pravu,ali toliko bih voleo da vidim neke pesme u igri da cu preci preko te "nesinhronizovanosti"

Da li je tačno, kao što sam negde pročitao već, da gitarski kontroler za PS2 nije kompatibilan sa PS3? Da li uopšte vredi uzimati Guitar Hero 1 i 2 ako ga neću moći igrati na "trojci" ili će eventualno moći uz pomoć trikova tj. nekih adaptera ? Pozdrav !

Hmmm... Vidim da ovde davno niko nije nista postovao... Evo, ja cu! Konacno ima kod nas da se kupi gitara za GH za Playstation2!!! Gitara je GIBSON CHERRY RED i uz nju se dobija GH Rock The 80'. :guitar: Sve zajedno kosta 6500 din.

Sto konacno??? Ja sam gitaru za Xbox360 uzeo jos u avgustu u Virtual-u, a koliko sam video imaju i GH2 PS2 gitaru a za PS3....nisam video kod njih ali mislim da mogu da nabave u kratkom roku ako nekome treba.

***, nisam znao da ima u BG... Nebitno... Koliko je x360 tamo i kakvi su uslovi kupovine (garancija i tako to)?

Za te pare kupite pravu gitaru pa svirajte... ,)
A da, za to je zapravo potrebno dosta truda i odricanja... Neka, samo vi pikajte GH... ;)

Vrh Dno