Šta je novo?

Guild Wars stigao i kod nas na probu !!!!

ja uzeh igru... ne mogu da verujem da nema thief/rouge karaktera?!?!?! smesno... sa cim sad da igram? i dalje ne mogu da verujem :)

Ja uzeo pre nedelju dana,i nesto me zanima...kada se predju svi quest-ovi morace da se plati za skidanje novih,jel tako? Ako je tako onda se vracamo na istu pricu o placanju kao i za WOW,samo sto tamo od pocetka znas na cemu si...Mada opet...igrao sam igru ovih nedelju dana k'o nezdrav,i moram da kazem da vredi svaki od 1990 din kolko kosta.Poz

Jedno pitanje,

dok igras igru, i picis ubijas monstume i ostale likove, desi se npr.
connection problem, po kom principu igra sacuvava napredovanje
kroz igru??

Jel pamti sama ili se ide na save ili tako nesto??

Pozdrav!! :wave:

Jel vredi kupovati igru??

Eve, samo sto sam nazvao Extreme plato,
imaju jos 5 primeraka igre, kosta 2000 din. :banana:

Poslednja izmena:
Evo i ja sam kupio igru, ali sam se gadno razocarao ne u samu igru koja je sjajna vec u nase ljude. Umesto da se udruzimo u jednu gildu radi neprijateljskog delovanja i ostro smisljenih akcija malih razmera mi se rastrkali na sve strane. Iskreno mislim da je problem sto kod nas nema foruma specijalno za GW, pa ako je neko nesto cuo ili planira da uradi neka javi.

JEEE 50 mogu da dam oglas :)

Poslednja izmena:
Pa uskoro se ujedinjavaju guildovi The Orthodox i Ironfist legion. Oba su manje-vise mala ali je vazno da uvek ima 8 aktivnih igraca za GvG ili HoH

To je lepo. Evo i ovi Ratnici Praskozorja igraju GvG skoro svako vece, a ako ih nema dovoljno igraju u Tomb of Primeval Kings. Trenutno imaju preko 30 clanova...

Tomb of Primeval kings je malo zeznuto raditi ako nemate TS, zato mi imamo TS server

Ja sam je uzeo pre neki dan i strava je! Najpametnije potrosenih 2000 ako se ne racuna kupovina imperijalne konjice za Warhammer :d

Igra vredi svaki dinar,jedino moze da bude malo frustrirajuce ako se kacite modemom (oko ponoci bas cesto puca na Sezamu i Veratu) -za koji dan mi stize ADSL pa da igram ko covek.

A ovo sto je neko pitao da li ce morati da se kupuju dodatni diskovi evo odgovora sa FAQ-a:

Am I required to buy the new chapters in order to continue to play Guild Wars?

No. Every purchase you make in the continuation of the Guild Wars saga will be your choice. If you purchase new chapters, you will gain access to new regions of the world, new skills and abilities, new items, new professions, and much more. And of course such a purchase will support the continued development of the game. However, if you choose not to purchase a chapter, you will still be able to play the chapters of Guild Wars that you own, and you will have common areas in which you will be able to play with and against your friends who have purchased the other chapter(s).

Will I remain competitive if I do not buy the chapters? Will I be able to compete with and against others if I have only some of the Guild Wars chapters?

Yes. Purchasing the newer chapters of Guild Wars will not make you strictly more powerful. You will have access to many more strategic options, due to the expanding nature of the skills, abilities, items and professions that you enjoy with each chapter. It would be similar to building a deck in Magic: The Gathering™: The more cards you own, the greater the number of different playing decks you can choose to play. When you buy the chapters of Guild Wars, you will acquire a larger collection of skills and abilities from which to build your skill set, but you will not gain more power. So if you purchase a chapter and your friend does not, you will still be able to play competitively against and with one another.

Sve u svemu ovo obavezno uzmite

Poslednja izmena:
BTW ti novi chapter su kao neki expansioni i placace se kao takvi, dakle jednokratno i posle toga nista, dakle i dalje nema pretplate...

Jel mogu sa 1 kopijom igre da igram sa 2 lika (na 2 različita kompa) u isto vreme? :)

Ima li jos da se pazari, i gde ima u NS?

filipenko je napisao(la):
BTW ti novi chapter su kao neki expansioni i placace se kao takvi, dakle jednokratno i posle toga nista, dakle i dalje nema pretplate...
Ceka se Sorrow Furnace, koji se nece placati, vec ce biti FREE update.

voka_gsw je napisao(la):
Jel mogu sa 1 kopijom igre da igram sa 2 lika (na 2 različita kompa) u isto vreme? :)
Ne mozes da igras istovremeno, jer ne mozete da budete istovremeno ulogovani na isti nalog.

Farming u UW-u, nas trojica... :smoke: :D

Poslednja izmena:
kmario je napisao(la):
Jedno pitanje,

dok igras igru, i picis ubijas monstume i ostale likove, desi se npr.
connection problem, po kom principu igra sacuvava napredovanje
kroz igru??

Jel pamti sama ili se ide na save ili tako nesto??

Pozdrav!! :wave:

Save ne postoji, na zalost kada dodje do prekida ili pucanja servera, vraca te u grad u kome si zadnjem bio. U 99% slucajeva ostaje ti itemi i pare koje si sakupio u misiji kada je doslo do pucanja.

Pozdrav
Lord Bacid Mo/Me Lvl 20

Par pitanja vezano za uclanjenje u neki guild. Naime uclanio sam se u neki mali inostrani guild, a zatim sam napravio jos jednom lika i pri startovanju igre sa njim automatski sam bio uclanjen u isti guild kao sa prvim likom. Da li je moguce imati dva (ili vise likova) i da svaki bude uclanjen u razlicit guild, ili svi moraju da budu clanovi jednog guilda (ili da ne budu clanovi nijednog). Naravno ovo se odnosi na kreiranje likova pod istim account-om. Takodje kako se istupa iz guilda (ne nadjoh komandu za to)?

Sa jednim account-om mozes da budes u samo jednom guild-u,a guild napustas tako sto kliknes na ikonu pored svog imena u spisku clanova guild-a,pa odaberes "Leave my guild".

Nazad
Vrh Dno