Šta je novo?

Guild Wars problem!!

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Par drugara me je juce nagovorilo da uzmem Guild Wars zato sto ce expanzija navodno biti jako dobra.
uzeo sam igru, instalirao skino patch od 40mb i onda onaj na ulasku od 30 i sve je bilo ok. Igrao sam neko vreme i posle toga izasao, ali kada sam posle ponovo usao i probao da se ulogujem samo stoji na connecting :trust: i posle prijavi error (058 ne radi ti net). Drug je probao i normalno usao na moj account. Jutros mi se ista stvar desila i posto sam muski popizdeo uzmem da reinstaliram igru. Nakon ponovnog skidanja patcheva.. usao sam normalno i igrao muskih 4 sata. Resim da napravim pauzu i izadjem iz igre i kad sam opet pokusao da udjem opet isto, samo stoji na connecting :crash: :wall: :mad:
nisam se u medjuvremenu ni disconectovao. Stvarno mi nije jasno u cemu je problem, firewall iskljucen sva virus zastita ovrisana temp obrisan..
Da li ima neko neki savet? zna nekog kome se to ili nesto slicno dogodilo?

E za ovakvu glupost od problema jos nisam cuo. Jesi probao da disable/enable mrezu (mozda je lakse i tako nego reinstal igre)?

Sto se firewalla tice samo mu daj enable na TCP 6112 outbound i radice bez problema.

E pa ja sam imao taj problem prošlog leta dok sam igrao. Sa njihovom tech support nisam uspeo da ga rešim a na kraju su i svi drugari sa kojima sam igrao bar po jednom iskusili isto. Razlog je, po onome što sam ja uspeo da zaključim, njihov *****ski sistem da se sve sabija u jednu mamutsku arhivu od 1 ++ GB. Kada se sve fino fragmentira posle dužeg korišćenja i više upadateovanja više jednostavno neće da se nakači. Ne znam pravi razlog za to, njihovi tehničari su mi davali tako glupa objašnjenja tipa: da li ste nakačeni na net, da li vam je Windows SP2 i sl da sam na kraju popizdeo i iznapushavao ih. Moje rešenje: Kada sam završavao sa igrom, svaki put sam backupovao taj imbecilni fajl i kada ne radi ja ga prekopiram preko. Tada sam imao dialup tako da svlačenje 40MB i više 5X nije dolazilo u obzir. Takođe igra bez problema radi i ako fajl kopiraš od nekog drugara. Problem se pojavljuje kada ga najmanje očekuješ i meni (kako mi se čini) najčešće posle njihovih updateova. Poz i srećno!

Ja licno nikada nisam imao nikakav problem sa igrom. Neznam da li je bitno ali recu da koristim FAT32 a ne NTFS.

@Sentenced hvala na predlogu to cu verovatno i uraditi, doduse prvo cu da formatiram system za svaki slucaj( kazi mi da li si ti probao da znam da ne radim dzabe)
PHP:
Neznam da li je bitno ali recu da koristim FAT32 a ne NTFS.
Ubedjen sam da to nema veze ;)

Poslednja izmena:
Ne, ne, ne i ne ja sam imao slicnih problema da kada klines na lika i on ispise connecting i onda nece da se konektuje ako to pise vise od 5 sec klikni na cansel i ponovo klik na lika pa onda login ponovo ovo kod mene uvek upali. Inace takodje koristim diul-up.

Poslednja izmena:
Imao sam isti problem par puta i nikako nisam mogao da ga na normalan nacin resim.Takodjer sam se prepucavao sa njihovim supportom ali bez uspeha. Jedino je reinstall pomagao. Sada uvek imam backup celog gw foldera, tako da kada posasavi samo prekopiram backup preko orig destinacije i sljaka.

Nemoj da formatiraš - bezveze da se cimaš. Ja sam sa drugarima igro mesecima i kome god da se pojavio taj problem rešavali smo to samo kopiranjem fajla. Support nema rešenje za to i nemoj da se cimaš sa njima samo ćeš da se iznerviraš. Lepo kopiraj i gotovo.
I uzivaj ...... nisam igrao više od 6 meseci .... pitam se kako to sve sada izgleda. Moraću ovih dana da se prošetam malo kroz mapu da pogledam šta su novo ubacili :)

Evo imao sam srece, posle treceg reinstalla se sredilo, ako bude opet pravio probleme kopiracu.

Imam problem sa ekspanzijom: prilikom instalacije krene da kontaktira Arena Net, krene da skida nešto i čim završi sa tim kratkim skidanjem, u trenutku kada treba (pretpostavljam) da izađe prvi ekran instalacije - iskoči mi error: you either dont have administrative privileges, or dont have permission to install programs or dont have enough space on hard drive. Naravno, administrator sam, jedini nalog na kompu, instaliram sve drugo bez problema i imam 200 GB na hardu, što cenim da je dovoljno. Kako ovo rešiti?

filipenko je napisao(la):
Imam problem sa ekspanzijom: prilikom instalacije krene da kontaktira Arena Net, krene da skida nešto i čim završi sa tim kratkim skidanjem, u trenutku kada treba (pretpostavljam) da izađe prvi ekran instalacije - iskoči mi error: you either dont have administrative privileges, or dont have permission to install programs or dont have enough space on hard drive. Naravno, administrator sam, jedini nalog na kompu, instaliram sve drugo bez problema i imam 200 GB na hardu, što cenim da je dovoljno. Kako ovo rešiti?
imao sam i ja taj problem resen je (bar kod mene) reinstalacijom igre (orig. gw) i jednim restartom pre ponovnog instaliranja factions-a

Zahvaljujem. Probaću :)

Probano. Problem rešen. Hvala :)

Vrh Dno