Šta je novo?

Guild Wars - POMOC

• Začetnik teme Začetnik teme baksuz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

baksuz

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2008
Poena
309
Cuo sam za ovu online igru da mora da bude orginalna verzija, DA LI JE TO TACNO!!!
Da li je moguce skinuti je kao piratsku verziju preko nekih torenata i ako znate gde, molio bih POMOC!

Sto je bukvalno dzabe, jer se ne placa nikakva pretplata za igru, a igra je vrh...

Da ne otvaram novi thread...

Je li broj igrača već počeo da opada u iščekivanju nastavka igre? Šta se priča među igračima, kada bi GW2 mogao stići?

Pa ja se ulogujem sa vremena na vreme cisto da bih video ima li iceg novog i da je update-ujem, ne cini mi se da je broj igraca previse opao jos uvek ima dosta ljudi u pojedinim oblastima. Sto se tice GW2 najbolje prognoze su jesen ili kraj 2009, mada ni to nije sigurno.

Poslednja izmena:
Uh, ujede me za srce, neće još godinu dana. 🙁

Pa dobro, RFO kreće ponovo, tešiću se možda njime do tad.

EU server ili ne?

Smorio me Exteel (ubija me ping :S🙂, a igra mi se nesto u slicno fazonu. Ali nemam nameru da se kacim US server.

EU server ili ne?

Smorio me Exteel (ubija me ping :S🙂, a igra mi se nesto u slicno fazonu. Ali nemam nameru da se kacim US server.

Iz ovog odgovora vidim da ćeš ti biti toster, i to najverovatnije EZ-mod Striker. :S:

Zatvorana beta je započela, evo ti linak ako hoćeš da malo isprobaš i vidiš šta je novo dodato pošto je sada verzija igre identična onoj koju imaju u Koreji (verzija koju je nudio CM je kasnila oko godinu dana).Da te razočaram, igrači se žale da beta solidno laguje, ali moguće je da je server zapravo u Koreji i da će kasnije biti bolje. :S:

Za sada nema ni pomena hoće li biti povraćeni likovi sa CM servera. Imao sam Dark Priesta 48-og nivoa, ko bi sad išao sve iznova.

Da li je moguće da gase igru? Pa zar nije Tabula Rasa hit MMO?

Ma kakav bre hit, postala je najveci promasaj svih vremena. Ulozeno je oko 120 miliona dolara u razvoj. Inace nisam je igrao i neznam zbog cega je i da li je uopste losa.

Nazad
Vrh Dno