Šta je novo?

Guild Wars: Factions

Napravi becap na dvd-u i posle samo prevuces i radi(bar meni).Inace pre beta nightfall-a skinula je apdejtova oko 700mb ,kod nas kupis ceo dodatak ali iskoristis samo seriski i dobijes dodatak. I da ja jos igram 1 deo:wave:

U sustini je dovoljno da sacuvas samo Gw.dat fajl jer on sve sto skine tu trpa. Kod mene isti zauzima 2.67GB, a i njegova fragmentacija moze da utice na igranje. Neko je vec na benchu okacio ovaj programcic za defragmentaciju single fajlova (mislim da je korisnik Mancha), stavljam ga ja ponovo, ako neko nije video. Poz

Prilozi

• Contig.zip
    32.3 KB · Pregleda: 31
Hvala, samo meni nije jasno kako taj fajl kod razlicitih korisnika zauzima razlicito. Jedino ako ti nemas i Factions.Mada secam se da je nekome ko je imao samo prvi deo kao ja taj fajl bio veci nego meni. Meni zauzima 1.8GB. Nemam problema sa lagom, ali nije zgoreg imati program. Hvala!

@Dobrivoj I znaci koja je fora, da li se igra instalira ili se samo ubaci key?

Zato sto se taj dat fajl povecava sa teritorijom u igri koju si presao.

Hvala, samo meni nije jasno kako taj fajl kod razlicitih korisnika zauzima razlicito. Jedino ako ti nemas i Factions.Mada secam se da je nekome ko je imao samo prvi deo kao ja taj fajl bio veci nego meni. Meni zauzima 1.8GB. Nemam problema sa lagom, ali nije zgoreg imati program. Hvala!

Da, imam Factions, a secam se da dam ga pre instaliranja Factions-a ostavio GW na login screen-u i da je skinuo 500-600 MB. Factions takodje ide na 2 diska tako da i ne chudi ovolika velichina fajla.

Samo dodas key i ostavis a igra sama skida sta joj treba (ja imam flat).Trenutno ne igrem posto cekam delove za novu masinu a sa ovog laptopa mogu da igram samo stronghold.Inace razmisljam da preskocim Factions i odmah uzmem nightfall tu imam rendjerku iz bete 10 level i samo nastavim. :eyebrows:

Neces moci da nastavis lepo su rekli da se sve brise posle Nightfall weekend-a.

Siguran si ali ona jos postoji na mom nalogu pored starih likova samo je zakljucana.Tako sam za 1 deo igrao demo (10 sati) kupio key i nastavio :trust:

Probaj ali koliko sam ja video rekli su da se sve sto steknes u igri bise, novac , itemi bas sve. Mozda ti je lik ostao i mozda ces moci da pocnes sa njim ali krenuces sve iz pocetka, mada ne vidim zasto bi to radio ako si vec igrao igru i imas razvijenog lika

Nazad
Vrh Dno