Šta je novo?

Guide for activating SLI on AMD 890FX platforms

Dusan K

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X, Noctua C14S, 2x Noctua NF-A14
Matična ploča
B550I AORUS PRO AX
RAM
2x16GB Kingston 3600MHz
GPU
Asus TUF 3080 10GB
Storage
Adata SX8200 Pro M.2 512GB, Lexar NM710 2TB, Biostar S100 480GB, Western Digital Green 2.5 2TB
PSU
Corsair SF750
Kućište
Cooler Master NR200P
Monitor
Philips 65PUS7354
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pobednik GOOC-a 2010 Matose se malo igrao, i dobio sasvim dobro SLI skaliranje sa cipsetom na kome to ne bi ni smelo da radi 😉

Uputstva mozete naci ovde.

Mada mozda ovo moze i u maticne ploce, pa ga neko od moderatora moze prebaciti tamo.

Poslednja izmena:
Ja probao davno, radi kao zmaj, stara fora doduse...
Moze da radi na skoro pa svakom chipset-u 🙂
I sto je najbolje na svakom dobro skalira.

vantageperformanse.jpg

Izvinjavam se na GPU-z shot-u u gornjem levom cosku, nisam obratio paznju kad sam pravio ss, a prevlacio sam prozorcice za slaganje....

:wave:

Poslednja izmena:
Jeli radi ovo na x48 cipsetu ?

Postavite ovo kao sticky temu ,ako bide daljih zakljucavanja od strane proizvodjaca , te novik nacina za otkljucavanje ...

@Dusan K
Hvala lepo za ovo, potrudiću se da proširim, ima dosta ljudi koji vole nv+amd kombinaciju!

Ironija je što je nV prvo omogućila SLI na AMD pločama sa nf4 chipsetom, a sad se ne mogu jedno drugo očima da vide 😀

@Dusan K
Hvala lepo za ovo, potrudiću se da proširim, ima dosta ljudi koji vole nv+amd kombinaciju!

da via kt133 i athlon 1333 :d RuleZ!

Šalim se, i ja znam puno ljudi koji isključivo ovze AMD i nV kombinaciju.

Poslednja izmena:
Ako ovo radi na X48, onda predpostavljam da ce funkcionisati na X38... nego jel ima kod nas da se kupi fleksibilni SLI most?

Poslednja izmena:
Koliko utiče na performanse to što nema SLi mostića? Ili su možda 2 x16 2.0 slota dovoljna?

Koji SLI mostic?
Treba ti samo SLI kablic da ih povezes. 😀

Ako ovo radi na X48, onda predpostavljam da ce funkcionisati na X38... nego jel ima kod nas da se kupi fleksibilni SLI most?

Radi na svim zivim chipset-ovima, jedan od prvih clanaka o tome je napisan bio koristeci upravo X38...

pa rece covek iznad da radi na svim

Nazad
Vrh Dno