Šta je novo?

GTX480 PROBLEM!

electricblue

Cenjen
Učlanjen(a)
11.11.2011
Poena
154
Naime, problem je sto kartica vise ne izbacuje sliku na dvi konektorima. Danima pre toga je izbacivala BSOD nvddmkm.sys ali to sam bio resio iskljucivanjem hardware acceleration jer je uvek izbacivala kada se pusti neki flash player video. I tako jednog dana nakon restarta nema vise slike. Probao sam sledece:
1. Napajanje je 700w, to iskljucujem
2. CMOS i vadjenje baterije -nije pomoglo
3. Ciscenje i menjanje paste na kartici -nije pomoglo
3. Ciscenje RAM i slotova kao i PCI slot -nije pomoglo
4. Prebacivanje u drugi kompjuter -nije pomoglo

Da li postoji jos neka mogucnost ili je jednostavno umrla :S:

Unapred zahvalan.

Cim prebacivanje u drugi komp nije pomoglo, kartica je riknula 99 posto.

Jel joj radi cooler?

A na ostalim konektorima jel baca sliku? I ako baca, da li ima bagova prilikom obrade 3d aplikacija, ili jednostavno, u igrama?

Ne baca na dvi portovima, mada na mini hdmi nisam probao jer nemam kabl. Nije bilo nikakvih bagova u igrama, jednostavno nema slike uopste.

Nadji, pozajmi kabl pa probaj. Ako ne radi, graficka moze u djubre ili u rernu. :) Ako uspe, to ti je najcesce kratkotrajno resenje. Racunaj da ti treba nova graficka.

Pozdravi se s njom i skupljaj pare za novu. :)

Mozes je prodati za cenu coolera, nesto sitno.

Ima, pogledaj na kupujemProdajem oglase.

Ali kazem ti, nikako se ne isplati jer je dugorocni popravak nemoguc. Plus sto si je ti vec gurao u rernu. :d

Znaci ako nemas trenutno novca, nadji nesto polovno za 10-15 evra, za prvu ruku. Pa polako skupljaj pare.

Stavi je negde lepo na policu kao ukras,prelepa je to karta!

Ko zna, možda neki od kondenzatora se zameni itd... i produži se vek trajanja,,, Postavi fotku grafe da vidimo da nije to slučajno...

Ali vec je bila u rerni, mislim da nema potrebe. :d

Posteno, ispeci pa reci :D .

Vala baš, onda pravo iz rerne na zid, urami ti to kao trofej i gg.

Svakako neisplativa kupovina. Em trosi kao luda, em za taj novac moze polovna 7850 sa garancijom.

Tacno, trosni mnogo i ne moze da se koristi na vazduhu.Ja sam moju platio 70 e a predhodno sam kupio vodeni blok za nju.Nisam ni pomisljao da je koristim bez vode.Probao sam je na vazduhu i to je pravi mlazni avion naravno kada igram WOT ali i na idle je bila vruca otp. 55 c koliko se secam.Sada je 42 C a u WOT-u max 65 c.Ipak vredi zbog performansi koje pruza.

Jeste, ali je veoma malo bolja od 7850. Tipa par procenata, odnosno ne vise od 10 frejmova, a u pojedinim igrama i obrnuto. :d

Poslednja izmena:
Ma znam ali vec sam imao instaliran sistem sa vodenim za CPU i onda sam gledao sta moze da se nadje od blokova za grafe koje nisu preko 80 e i jedini izbor je bio gtx480 u tom momentu inace nisam striktno isao na nju :)

Nazad
Vrh Dno