Šta je novo?

GTX260 temperatura !?

AcaFCRS

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
320
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
S9 plus
Steam
coa1983
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Imam graficku Asus ENGTX260 TOP, po paljenju racunara temperatura je odmah 51, posle 20min vec skace na 68, a da bukvalno komp nisam ni pipnuo !!?? Ventilator na njoj vrti konstantno oko 1400rpm. Da napomenem sve ovo mereno Everestom. Jel ima mesta panici ili ne? Hvala

Evo ti kako je kod mene, uz napomenu da kartica nije ciscena 2 meseca. Ako je nisi dugo cistio, sada je pravi trenutak za to. 🙂

Prilozi

• temp.JPG
    temp.JPG
    176.4 KB · Pregleda: 91
Imam graficku Asus ENGTX260 TOP, po paljenju racunara temperatura je odmah 51, posle 20min vec skace na 68, a da bukvalno komp nisam ni pipnuo !!?? Ventilator na njoj vrti konstantno oko 1400rpm. Da napomenem sve ovo mereno Everestom. Jel ima mesta panici ili ne? Hvala

Aj' probaj nekim drugim programom da gledas temperaturu, na primer GPU-Z. Odigraj neku igru 30 min, a u medjuvremenu nek' ti GPU-Z bude upaljen. Javi koje je temperature ocitao.

Ok je temperatura, ne moras da brines. Jedino za PCB je malo visoka... Hmm... Kakva ti je situacija u kucistu? Da li je provetreno? Stavi jednu 12-icu sa strane da ti duva u grafiku, to bi trebalo da resi problem.

Prvo sam imao 275.33 drivere, pa kad sam video temp probao sam sa novim 280.26 i nije pomoglo. Kuciste je provetreno koliko moze, Thermalteke Armor+MX, napred je jedna 12-ica, pozadi takodje. Na bocnoj strani je onaj veliki vent od 23, koji mi smanji temp za 4-5 stepeni ali je bucan kao djavo.

Nazad
Vrh Dno