Šta je novo?

GTX 760 cooler

Wortx

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2014
Poena
170
Otisla mi je plastika koja drzi ram sa kulerima na gtx 760. Kazu mi iz radnje da sumnjaju da ce dobavljac uvaziti garanciju jer ce to gledati kao fizicko ostecenje, iako je ni jednom nisam vadio iz racunara niti sam ista dirao, jednostavno samo od sebe se desilo... Jos cu se cuti sa njima, ako mogu nesto da srede, ali me zanima koje opcije jos postoje. Da li vredi lepiti, ili nekako zakaciti da stoji, ili bi najbolje bilo da kupim kuler? Nasao sam na EMMI Arctic Accelero Twin Turbo III, a na KP neki lik prodaje i verziju II istog, kao i verziju IV. Da li ima neke razlike, osim u ceni?

pYR2AD4.png

Zasto bi kupovao kada su u sustini kuler i ventilatori ispravni?
Imas vise nacina da to odradis, platicnim vezicama, leplenjem, ili ako hoces nesto pedantnije,
Sa dva holsrafa da to bude pricvrsceno bolje nego pre.

Zasto bi kupovao kada su u sustini kuler i ventilatori ispravni?
Imas vise nacina da to odradis, platicnim vezicama, leplenjem, ili ako hoces nesto pedantnije,
Sa dva holsrafa da to bude pricvrsceno bolje nego pre.

Mislim da bi sa vezicama imao problem vibriranja usled nedovoljne pricvrscenosti ventilatora, ali realno, bolje bi bilo da fiksiras to nekako ili eventualno skines te ventilatore i nakacis neke 92mm ventove umesto njih,
Sto se razlicitih generacija Accelero Twin Turbo hladnjaka tice, vrlo malo se razlikuju po mogucnosti hladjenja, vise se razlikuju po rupama za montiranje, tako da moras dobro da proveris da li kuler pase na tvoju graficku.

Gledao sam koje graficke podrzavaju hladnjaci i sva tri podrzavaju moju, sem sto IV-ta generacija ima 3 kulera. Kao sto Vuk rece, da ne bacam novac videcu da nekako fiksiram, a neka kupovina bude zadnja opcija. Razmisljao sam o lepljenju sa pistoljem za plastiku, ali ne znam kakav bi uticaj bio po hladnjak, s' obzirom da je gotovo nemoguce izbeci da ne ide i preko njega.

Znaci nece nista strasno biti ako slepis, iskrivis ili otkines koje metalno rebro, dok god ne pukne heatpipe hladnjak ce da radi kako valja. Isto tako, ako ne uspes da pricvrstis fabricke ventilatore, slobodno idi u prodavnicu kupi neke 92mm(ili 120mm) case ventilatore i zasrafi ih u hladnjak(izmedju rebra).

Screenshot_20160211-123221.jpg

Za sad sam je ovako zakacio, ide skroz preko rama koji drzi ventilatore, dobro je pritegnuto i nema sanse da bi spala ili da trese, posto su i lezaji od rama legli na mesto gde su popucali. Hvala za pomoc

Zasto nesto kacis gumicom sto si platio 200+EUR, vrati i uzmi pare ( nece oni da tuku glavu kad niko nece da je kupi sa gumicama) il je menjaj za 960 uzgred koji je to divni proizvodjac.
( ako ne kazes na sajtu ucenjuj ih i uzmi 970)

Nazad
Vrh Dno