Šta je novo?

GTX 570 OC

Evo dobio sam jos jednu sempl kartu 570 i malo da razveselim Nikolaja za SLI sa rezom, doduse radio je njegov sistem terasa. Sto se tice uzorka stvarno je jedan kompletan proizvod tako da cu videti da li mogu da ga zadrzim normalno uz stanovitu nadoknadu

3DVantage570_970_2300.webp

Evo dobio sam jos jednu sempl kartu 570 i malo da razveselim Nikolaja za SLI sa rezom, doduse radio je njegov sistem terasa. Sto se tice uzorka stvarno je jedan kompletan proizvod tako da cu videti da li mogu da ga zadrzim normalno uz stanovitu nadoknadu

Pogledajte prilog 68798

Ucitaj modovani bios pa opet terasa:d ima ladno da preskoci 1000🙂

Trebao bi da zastitis svoju "terasa" metodu,
da ti neko drugi ne mazne....🙂

Ovo ,radi bez "terase " Znaci samo jedan fan uperen u kartu ...Sobna 21C .

Ovoga puta ukljucen PhysX.Koristio sam i7 950 i skor u 3Dmark vantage,je otisao u..... :hair:

GTX 570@940/1015

Malo igranja ,da li moze bez terase metode.

Moze i to,bez problema...:bottle::shock:

GTX 570@990/1020

Ostaje da probam,terasa metodu ...:type: neki drugi put...

Dobro, dok vi setate po terasama ja sam uzeo da iskoristim ovo malo vremena da probam SLI. Prvo sto mi fali to je napajanje karte mogu da poteram samo na 750/2100 sto znaci da bez Nidzinog napajanja od 1200W nema price samo da znate ovo moje je od 800W. Skaliranje u metrou i UH2.1 je skoro 2x, u LP2 je kao jedna karta na 950/2300 nekih 30% to je verovatno do igrice. Ono sto sam hteo da vidim je kako skalira u 3Dmark11 kad ono gle test ne podrzava SLI ili ja ne znam da namestim. Ako neko zna nek se javi, ovo morate da mi verujete na rec jer me mrzi da slikam skrinove jer 750/2100 je nista i proc sam morao da oborim na 2.7G

Poslednja izmena:
Evo sad sam ga provrteo ali samo 31041 doduse na 750/2100 i na cpu 2.7 ne mogu vise zbog napajanja uzgred slika je bila losa muljava neznam zasto mozda opet napajanje

Digni malo tu memoriju

u bre, al je nocas bilo 'ladno... 🙂
fino ti ide ta karta.

Probao sam nove beta drivere ( 266.44 ) i ima poboljsanja.

Dohvatio sam zlato u kategoriji GTX 570 ___Unigine Heaven - Xtreme Preset (DX11)

Ima takmicenje na HWbotu ____ country_cup_2010 ,pa ako je neko raspolozen da mi se pridruzi.Treba bar tri takmicara iz Srbije. Najbolje bi bilo sa GTX 580,ako neko hoce da se takmici.😉

http://www.hwbot.org/competition/country_cup_2010

Teras me da ovaj sempl razmontiram i bacim na vodu jedino sto nemam tako jak proc ce da radi terasica

evo terasica

heven570_970_2350na 4_22.webp

Odlican rez,svaka cast. Zanima me da li je to tvoj palit ili neka druga karta?

Mislim da bi bilo dobro da se organizujemo i najzad probamo SLI.

Vidim da nisi okacio rez na hwbotu,pa bi mogao sledeci put...

:wave:

Poslednja izmena:
Pokusao sam da ga okacim ali vice eror neznam dalizato sto fali cpuz za plocu .Mislim da sad mogu da kazem da se radi o MSI karti. Vreme je za SLI ali se plasim da ce nam biti malo i to tvoje napajanje ove zveri vuku 40A po grani a gde je tu jos cpu Ovaj rez je sa drajverom 260.99 koliko se dobija sa betom i jesi ovaj rez radio sa dizanjem napona ovo je sa 1.1V nadam se da ce mo da poteramo SLI sa 950/2300

Stvarno dobar primerak a i onaj 580 i njega si lepo poterao

Poslednja izmena:
Sa flesovanjem bios-a ( asus ) otvorio sam mogucnost dodavanja napona na 1.21V. Nisam dobio ni 1 MHz vise za gpu,a probao sam puno kombinacija.

Moje iznenadjenje je jos vece,zato sto temperatura raste u idle za 5C. Vratim bios ( palit ) i temp. ode dole 5C. :sceptic::S:

:-devil-: :wall:

To sam primetio kad sam uzeo i ovu MSI kartu pored Palita jer je kod nje napon bio u startu 0.975 a kod Palita 0.988 sto je sigurno zbog primeraka jer oni i dalje imaju ne uniforman proces proizvodnje bez obzira koliko su ga unapredili i od toga zavisi koliko mozes da nasviras GPU. Ono sto me iznenadilo je to da nisi mogao ni megaherc preko bez obzira na napon. E sad treba se dokopati nekog ASUSa pa videti kako se on ponasa sa promenom napona da li je do GPU ili ipak ima razlike u naponskoj sto me ne bi cudilo, jer vec sam ti rekao po meni su jako kriticni onaj kondenzator i prigusnica koji se greju ko ludi

Je si ovaj Heven dobio sa vecim naponom vidim da si poterao memoriju

@nikolas61
jel moze jedan benchmark na default u crysis warhead 1920X1080 AA8X, enthusiast, DX10, ambush (ako te ne mrzi)

Nazad
Vrh Dno