Šta je novo?

Gtx 560 ti unlock voltage

Pedja89

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poena
229
Kako da otkljucham napon za moju kartu preko 1.150v, pokushavao sam sa MSIAfterburnerVoltUnlock ali kad postavim vishe on me opet vraca na 1.150?

verovatno mora da se moduje bios,pa da se flesne novi,taj modovani

Fajl koji je bio na linku u postu broj #36 nije vishe dostupan inace si samo trebao da ufleshujes taj bios na mesto tvoga.

http://www.techpowerup.com/vgabios/...igabyte&model=GTX+560+Ti&interface=&memSize=0

Ovde gore ti je baza nekih biosa za tu kartu, fora je da nadjes otkljucan bios. On obicno nigde nije na oficijalnim sajtovima jer vendor nece davati otkljucan bios tek tako, takodje zakljucan ponekad mozes editovati pomocu programa za to (nbitor recimo...) i promeniti neke parametre.

Fajl koji je bio na linku u postu broj #36 nije vishe dostupan inace si samo trebao da ufleshujes taj bios na mesto tvoga.

http://www.techpowerup.com/vgabios/...igabyte&model=GTX+560+Ti&interface=&memSize=0

Ovde gore ti je baza nekih biosa za tu kartu, fora je da nadjes otkljucan bios. On obicno nigde nije na oficijalnim sajtovima jer vendor nece davati otkljucan bios tek tako, takodje zakljucan ponekad mozes editovati pomocu programa za to (nbitor recimo...) i promeniti neke parametre.

Jel postoji neki rizik ako edituem bios preko nbitor?

Treba ti da imas pci video karticu, onda sacuvas originalni bios i njega ostavis za svaki slucaj, tako da prilikom bilo kakvih zezancija butjes preko pci kartice i mozes fleshovati nazad originalni bios. Takodje mislim da ti je bolje resenje da procunjas po netu u iskopas vec otkljucan ( provereno ) bios i njega fleshujes. Na onom linku je bio taj bios mora da ga ima jos negde....

Treba ti da imas pci video karticu, onda sacuvas originalni bios i njega ostavis za svaki slucaj, tako da prilikom bilo kakvih zezancija butjes preko pci kartice i mozes fleshovati nazad originalni bios. Takodje mislim da ti je bolje resenje da procunjas po netu u iskopas vec otkljucan ( provereno ) bios i njega fleshujes. Na onom linku je bio taj bios mora da ga ima jos negde....

E pa bio je nekad nema ga vishe obrisala gamad 😀 nego nemam pci grafu mozhe li obichnom ako krene neshtopo zlu poshto imam 2 slota za grafe? Meni sam treba 1.2v max toliko bih stavio preko toga ne bih ishao

Trazio si otkljucan bios do 1.21v dobio si ga, ako ti fan profili ne odgovaraju edituj ga i definisi svoje, ako te to mrzi definisi fan profil recimo u msi afterburneru i resen ti je problem.

Pokushao sam moj da editujem al nece da chita FERMI BIOS EDITOR

A da proba sa trixx-som..ili je trixx samo za atijeve kartice,jer na primer moja Asus Directcu 6850,u msi afterburneru nije mogla da se menja voltaza nikako,i pored menjanja cfg fajla...a u trixx-u je odmah radila...ili fleshovanje,ja sam to lako odradio na mojoj bivsoj 460 768mb..a sto kazu ljudi vent uvek sa msi afterburnerom mozes da podesis..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno