Imam pitanje: OCZ SXS600W, GTX 460 i 8800 GTS 320 na xfire ploči (ne u SLi), sve je uradjeno po propisu, ali sistem nije stigao ni do POST (ali se zavrte ventilatori). Zašto? Da li je potrošnja ove dve karte u kombinaciji toliko velika?Moram da se ne slozim sa vecinom ovde vezi tvog napajanja i potrosnji 560-ica i sl. Argumentovano tvrdim da napajanje od 600 W ce bez problema da tera 2 560-ice Ti i to OC varijante sa tvojom kongiguracijom. Posedujem profesionalne merne instrumente, sa akcentom na Fluke digitalni watt metar koji ima mogucnost da meri realnu potrosnju racunara, nezavisno od ukupne potrosnje.
CTG (A80) serija je interno Sirtec (Sirfa/High Power), i to ista platforma koja se nalazi u Silverstone Strider Essential seriji. Daleko od toga da lažu za "realnu snagu".
Imam pitanje: OCZ SXS600W, GTX 460 i 8800 GTS 320 na xfire ploči (ne u SLi), sve je uradjeno po propisu, ali sistem nije stigao ni do POST (ali se zavrte ventilatori). Zašto? Da li je potrošnja ove dve karte u kombinaciji toliko velika?
Onda mi objasni kako napajanje koje je kupljeno novo sa garancijom, ne moze da gura GTX480 sa Phenom II 980 na difoltu.
600w, to mora da moze.
Imam pitanje: OCZ SXS600W, GTX 460 i 8800 GTS 320 na xfire ploči (ne u SLi), sve je uradjeno po propisu, ali sistem nije stigao ni do POST (ali se zavrte ventilatori). Zašto? Da li je potrošnja ove dve karte u kombinaciji toliko velika?
Ništa nije OC, a te vrednosti potrošnje su valjda pri opterećenju, ne pri boot sekvenci? Koliko troše 2 560 Ti OCovane?
Je li to povuku struju sve u isti tren ili postepeno?Mislim da je probelm u tome što pre učitavanja drajvera tj windows-a (čitaj pri boot-u), grafika i CPU "vuku" daleko više nego u 2D modu sa učitanim drajverima. Takođe i neke "periferije" kao DVD u jednom trenutku povuku skoro max struje koliko mogu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari