Šta je novo?

gtx 470 amd 8350 pitanje?

nikoa92bg

Cenjen
Učlanjen(a)
10.04.2013
Poena
154
Da li vredi kupiti gtx 470 sa garancijom do decembra za 8000 din ?

ASUS GTX 470 1280MB 320bit

I da li ce napajanje da izdrzi recom power 600w plus gtx 470 i amd 8350 - colle master 412 slim ,2x4gb rama 1 hard 250gb i 3 ventilatora 120mm :mad:

Ako je u potpunosti ispravna uzmi je.

Napajanje bi trebalo da izdrzi bez problema, mislim da je ono u rangu sa nekim LC-Power napajanjima..

Poslednja izmena:
Zameni pastu kad je uzmes obavezno. I da te sluzi ;)

Zameni pastu kad je uzmes obavezno. I da te sluzi ;)

JER TAKO NE GUBIM GARANCIJU? SUTRA STIZE HVALA :D NEGO GDE BI MOGO DA SE NADJE NEKI KULER ZA NJU BOLJI A DA NIJE MNOGO SKUP ,KOJU PASTU DA STAVIM :-devil-: JER MOZE OD COOLER MASTETA STO JE DOSLA UZ VENTILATOR 412 SLIM :d A IMAM I TITAN NANO GRASE :trust:

Poslednja izmena:
Ne gubis garanciju. Ne znam sa kakvim kulerom dolazi ta karta, ako je neki referentni model, pogledaj malo po netu imas raznih...
Ako mozes da nadjes ovaj Twin Frozr 2 je odlican..
pic1.jpg
Sto se tice paste, stavi bilo koju, mozes tu titanku slobodno, ja sam je koristio solidna je a i lako se posle skida.

Prodata je ta za 8000. Ja htedoh da uzmem za cimera koji već ima jednu da napravi SLI, ali nisam bio dovoljno brz. Čisto savet za dalje kupovanja grafika na oglasima, javi se i kaži da uzimaš, ali uzmi i zovi ljude na telefon kako ti ne bi slučajno dali negativnu ocenu. Inače za ljude koji se razmišljaju da uzmu GTX470 u budućnosti, to je ista karta kao GTX560Ti core 448 samo sa sporijim klokovima.
Sa nekim dobrim Aftermarket(Zalman VF3000, Accelero Xtreme, Prolima MK13) može da se overclockuje na 800 i kusur(neke i na 900MHz) i pritom su brže od GTX570.

Mogao bi u razmatranje da uzmeš onaj GTX470 sa Zalmanom za 110e, čini mi se kao dobar dil, iako nema garanciju, samo je pitanje jel je taj lik stavio VRM hladjenje jer je crna varijanta tog Zalman hladnjaka za GTX2xx seriju što znači da bi morao VRM hladjenje da nabavi od negde drugde.

Prodata je ta za 8000. Ja htedoh da uzmem za cimera koji već ima jednu da napravi SLI, ali nisam bio dovoljno brz. Čisto savet za dalje kupovanja grafika na oglasima, javi se i kaži da uzimaš, ali uzmi i zovi ljude na telefon kako ti ne bi slučajno dali negativnu ocenu. Inače za ljude koji se razmišljaju da uzmu GTX470 u budućnosti, to je ista karta kao GTX560Ti core 448 samo sa sporijim klokovima.
Sa nekim dobrim Aftermarket(Zalman VF3000, Accelero Xtreme, Prolima MK13) može da se overclockuje na 800 i kusur(neke i na 900MHz) i pritom su brže od GTX570.

Mogao bi u razmatranje da uzmeš onaj GTX470 sa Zalmanom za 110e, čini mi se kao dobar dil, iako nema garanciju, samo je pitanje jel je taj lik stavio VRM hladjenje jer je crna varijanta tog Zalman hladnjaka za GTX2xx seriju što znači da bi morao VRM hladjenje da nabavi od negde drugde.

PA JA SAM JE UZEO JOS NIJE STIGLA DANSS CE KASNIJE ILI SUTRA :D A GDE DA NADJEM AFTERMARKET KULER U BG-U :/

ako ti buka ne smeta toliko, onda nema potrebe za aftermarket kulerom.
ja sam letos igrao world of tanks, max temp u sobi bez klime, bacim pogled na gpu temp 90C sve pici savresno bez problema, od tada ni ne gledam temperature :)

Nazad
Vrh Dno